Döllken Profiles – novinky v sortimentu nářadí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Řezačka

Novinkou v sortimentu Döllken Profiles je řezačka určená především na řezání elastických podlahovin, jako je PVC, vinyl a přírodní linoleum. Dokáže si ale poradit i s kobercovými čtverci. S její pomocí jde o ekonomické řezání, mění se pouze vkládací speciální olamovací nožíky. K dalším jejím výhodám patří například to, že je snadno přenositelná, neprořízne materiál a umožňuje rychlou a efektivní práci. Nastavitelná je až na 14 cm.

Kabelové kleště

Tyto kabelové kleště dokáží prostřihnout 11mm a slabší lišty. Zároveň je to přesný průměr na nové topenářské trubky. Kleště snadno stříhají vinylové i rigidní podlahoviny, kobercové čtverce a lišty. Vytváří čistý, estetický průchod. Jsou lehké a práce s nimi je velmi efektivní. Slouží jak k soklování, tak i k podlahářské práci.

Nůžky

Tyto nůžky slouží především k začišťování konců. Jejich hlavní předností je jejich malý rozměr, skladnost a efektivnost jejich použití. Stříhají většinu materiálů do tloušťky 6 cm, ale nejsou určeny na dřevo. Výborné jsou na stříhání lišt SLK50 a Q SLK60. Nůžky udělají úhel 45 stupňů, skvělé jsou proto pro obkládání schodišť.

www.doellken-profiles.com

 

 

Přečtěte si:  Nářadí pro podlaháře? S Pepou Voborníkem o tom, proč mít dobrý vercajk a proč neškatulkovat zákazníky
Share.

About Author

Comments are closed.