Storch-Ciret – produktová řada Rota, vysoce kvalitní malířské válečky pro profesionály

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S produktovou řadou Rota nabízí skupina Storch-Ciret vysoce kvalitní malířské válečky pro profesionální koncové uživatele i všechny univerzální řemeslníky.

Rota – pro dokonalou práci s barvami, laky a lazurami

Ať už se jedná o inovativní pěnové válečky na laky nebo speciálně zdokonalené plyšové válečky na barvy, malířské nářadí Rota je vždy dokonale přizpůsobeno příslušnému materiálu a nejnovějšímu vývoji výrobců barev, a zajišťuje tak dokonalé nanášení barev, laků a lazur. A to zejména v nejnáročnější disciplíně malířského řemesla, jakou je malování hladkých stěn.

Bezchybně hladké – se sadou Q4 RotaFinish

Sedmidílná sada Q4-Set RotaFinish je k dispozici proto, aby profesionální řemeslníci měli po ruce vše, co potřebují k nátěru stěny s nejhladším možným povrchem (povrch kategorie Q4). Sada se skládá z jednoho velkého válce, tří malých válečků, dvou držáků válečků a jedné stírací mřížky.

Díky malířským válečkům ze speciálního plyše lze nátěr nanést a dokončit v jediném pracovním kroku. Válec na velké plochy s unikátní konstrukcí RotaCore vyniká absolutní těsností, a tím ochranou proti zatečení nátěrové hmoty do vnitřní části válce, a dále držákem válečku s 3komponentním ergonomickým držadlem, které lze vést naprosto bezpečně a přesně, a to bez zbytečné námahy. K tomu jsou k dispozici na doplnění válečky na malé plochy se stejným potahem, které jsou vhodné pro práci na hůře přístupných místech nebo na dokončovací práce. Díky stejnému potahu jimi lze dosáhnout totožného výsledného povrchu jako s velkým válcem.

Přečtěte si:  Nové, ručně odtrhnutelné STORCH CoverQuick NoCut

Řada výrobků Rota je označena v několika jazycích a její struktura je zákaznicky přívětivá – díky tomu je nákup bezpečný a odpadá riziko použití nevhodného nástroje. Zákazníci k němu mají díky přehledné prezentaci jasný a rychlý přístup.

www.ciret.cz

Share.

About Author

Comments are closed.