FLOOR FOREVER Vinyl – autentické stylové dekory, ještě větší výběr formátů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Podlahy Šesták působí na našem trhu s podlahovinami již 19. rokem. V rámci své obchodní sítě FLOOR FOREVER nabízí pestrou paletu podlahových krytin napříč materiály. Každým rokem do sortimentu zařazuje novinky, které jdou ruku v ruce jak s poptávkou zákazníků, tak s aktuálními trendy. Letos nejvíce nových dekorů připadá na segment vinylových podlahovin.

Kolekce Authentic Oak 0,55

Od prvních okamžiků, kdy byly kolekce Authentic Oak 0,55 a Authentic Oak Click 0,55 RIGID uvedeny na trh, vzbuzují mezi zákazníky obrovský zájem. Obě kolekce nabízejí čtyři dekory (1020 Dub Královský, 1040 Dub Císařský, 2030 Dub Knížecí a 2040 Dub Vévodský) s povrchovou úpravou Embossing Register. Ta vykresluje na povrchu lamel autentickou strukturu dřeva zřejmou jak na pohled, tak i na dotyk. Rozdíl oproti dřevěné podlahovině se tak jeví minimální. Lepená kolekce Authentic Oak 0,55 nabízí v případě dekorů 1020 Dub Královský a 2030 Dub Knížecí vedle klasických prkenných formátů také lamely ve stylu parket.

Kolekce Grand Floor Click 0,4 RIGID

V nabídce obchodní sítě FLOOR FOREVER je v současné době řada kolekcí s dekory ve verzi Click RIGID. Přesto nyní společnost Podlahy Šesták představuje pro ještě větší výběr dekorů a formátů novou kolekci Grand Floor Click 0,4 RIGID. Tato kolekce s nášlapnou vrstvou 0,4 mm a celkovou tloušťkou 5,5 mm včetně integrované podložky 1 mm nahrazuje kolekci Grand Floor Click 0,4, která je aktuálně v doprodeji. Nová obsahuje šest dekorů, z nichž dva (9949 Baltimore a 9951 Dub Pískový) jsou úplnou novinkou v nabídce. Všech šest dekorů je k dispozici i v rámci kolekce Grand Floor 0,4, která je určená pro lepený způsob pokládky.

9932 Light Concrete.

Nový dekor ve vinylech ve stylu betonu

Novinkou je také kolekce Grand Stone Click 0,4 RIGID, která v nabídce obchodní sítě FLOOR FOREVER nahrazuje kolekci Grand Stone Click 0,4. Součástí nové kolekce jsou dva dekory ve stylu kamene a betonu, z nichž dekor 40028 Manhattan je v nabídce také v lepené verzi v kolekci Grand Stone 0,4. Zbrusu novým dekorem je 9932 Light Concrete v provedení jak lepeném, tak Click RIGID s integrovanou podložkou 1 mm, který nahrazuje vzor 40032 Cream, který v lepené a click verzi zůstává pouze v doprodeji.

9947 Dub Medový

Kolekce XL 0,4 a XL Click 0,4 RIGID

Mezi velkoformátové podlahoviny s označením XL se od jara zařadily nové kolekce XL 0,4 a XL Click 0,4 RIGID. Čtyři odstíny 9947 Dub Medový, 9948 Dub Hnědý, 9952 Dub Korálový a 9953 Dub Evropský rozšiřují nabídku elegantních dekorů, od hřejivé medové až po světlejší béžovou jak v lepené, tak Click RIGID variantě. Kvalitním provedením s nášlapnou vrstvou 0,4 mm, jemnou mikro 4V fází a povrchovou úpravou Embossing Register si i tyto podlahoviny nárokují pozornost zákazníků, kteří pro svůj interiér chtějí něco mimořádného.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.