Lazury Dulux – jarní údržba dřevěných prvků domu i v zahradě

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S teplejším počasím přichází ten pravý čas pustit se do nutných oprav dřevěných prvků na domech i v zahradách. Ideálními pomocníky jsou prémiové lazury Dulux, které díky svému složení zajistí dřevu dlouhotrvající ochranu. Vybírat lze z více než 60 odstínů, takže vše je možné do detailu sladit.

Skvělým řešením pro ochranu dřevěných prvků doma i venku je tónovatelná středněvrstvá rozpouštědlová lazura Dulux Trade Protective Woodsheen, která je určena zejména pro profesionální užití. Je vhodná na veškeré dřevo v interiéru i exteriéru, jako jsou např. dveře, okna, obložení atd. Při použití v exteriéru doporučujeme použít vhodnou impregnaci, např. Xyladecor Xylamon HP BPR. Nátěr je trvanlivý, odpuzuje vodu a řídí difuzi vodních par, čímž značně omezuje praskání a bobtnání dřeva. Lazura je odolná vůči povětrnostním vlivům, poskytuje tak dřevu až osmiletou ochranu a navíc mu dodá saténový lesk. Lazuru je možné natónovat do 60 trendy odstínů a nabízí vydatnost až 20 m2/l.

Dalším skvělým pomocníkem v boji s nepříznivým počasím je tónovatelná tenkovrstvá rozpouštědlová lazura Dulux Trade Classic Select Woodstain. Ta je také primárně určena pro profesionální užití a slouží na ochranu dřevěných prvků v exteriéru, jako jsou ploty, pergoly, zahradní domky, chaty a roubenky. Lazura je vhodná na hladce ohoblované dřevěné součásti i nahrubo nařezané stavební dřevo. Lazura proniká hluboko do podkladu a díky tomu je vysoce odolná vůči vlhkosti i UV záření. Na povrchu vytváří matný film, zdůrazňuje přirozenou strukturu dřeva a poskytuje mu až šestiletou ochranu. Lazuru je možné natónovat do 60 trendy odstínů a nabízí vydatnost až 14 m2/l. Obě lazury jsou dostupné v 1-, 2,5- a 4,5litrovém balení.

Přečtěte si:  DREVOLUX AQUA DECOR - tenkovrstvá lazura s obsahe oleje a vosku

www.dulux.cz

Share.

About Author

Comments are closed.