HET – moderní interiérové malířské barvy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BRILLANT 100

Krásně bílá nebo tónovaná interiérová omyvatelná barva. Záruka vysoké kvality a spokojenosti.

Malířská omyvatelná barva určená do prostorů s požadavkem na vysokou odolnost nátěru. Vyniká výbornou krycí schopností, bělostí 95 % MgO a vysokou mechanickou odolností vůči oděru za mokra (dle ČSN EN 13300, třída 1–2). Vytváří matný až hedvábně matný vzhled. Používá se k nátěrům stěn a stropů, vápenných, vápenocementových, sádrovápenných a sádrových omítek, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, omítek s akrylátovým pojivem, betonových panelů a monolitů, papírových tapet k tomu určených, tapet ze skelných vláken apod. Rovněž k aplikaci na podklady s kombinací např. minerálních omítek a sádrokartonu nebo po vhodné úpravě povrchu na sololit, umakart aj. V systému s HETLINE OL odolává běžným dezinfekčním a čisticím přípravkům.
Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE, báze pro tónování v tónovacích systémech HET.
Vydatnost: 6 –10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless nebo HVLP.

Klasik Premium

Ta nejbělejší! Prémiová, vysoce bílá interiérová malířská barva pro náročné, nekompromisní kvalita, záruka dokonalého výsledku.

Vyznačuje se vysokou bělostí (97 % MgO), výbornou krycí schopností a odolností vůči otěru za sucha, velmi nízkým odstřikem barvy při nanášení válečkem a snadnou aplikací štětkou. Splňuje požadavky nejnáročnějších zákazníků a je určena do moderních, nadstandardních interiérů novostaveb nebo rekonstruovaných objektů. Vytváří na stěně atraktivní matný a na omak jemný povrch, ideální pro reprezentativní interiéry. Používá se k nátěrům minerálních, sanačních a sádrových omítek, zdiva, sádrokartonových, sádrovláknitých, dřevotřískových a dřevovláknitých desek, betonových panelů, papírových tapet a tapet ze skelných vláken.
Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 7–11 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless nebo HVLP.

Přečtěte si:  Barvy Caparol pro kreativní dekorační techniky

Hetmal Plus

Ideální materiál pro štětku i váleček. Univerzální interiérová disperzní barva s vysokou vydatností za výhodnou cenu.

Kvalitní matná bílá malířská barva vyznačující se vysokou krycí schopností a vydatností, odolností vůči otěru za sucha, paropropustností a snadnou tónovatelností. Doporučuje se k aplikacím do obývacích prostor, kanceláří, škol a průmyslových užitkových nebo hospodářských budov. Používá se k vnitřním nátěrům stěn a stropů, vápenných a vápenocementových omítek, betonových panelů, papírových tapet apod.
Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 8 –12 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou nebo stříkáním airless.

Hetline

Specialista na sádrokarton a rizikové velmi hladké povrchy.

Interiérová malířská barva určená k nátěrům extrémně hladkých stěn a stropů tvořených sádrokartonovými, sádrovláknitými a dřevovláknitými deskami, sádrovými nebo sádrovápennými omítkami, stěrkovými vrstvami disperzních a sádrových tmelů; dále na klasické vápenné a vápenocementové omítky, omítky s akrylátovým pojivem, betonové panely a nejrůznější typy tapet. Výrazně eliminuje vznik možných pohledových vad. Nátěr je velmi odolný vůči otěru za sucha (třída 0–1) a středně odolný vůči oděru za mokra. Vyznačuje se vysokou krycí schopností, paropropustností a exkluzivní bělostí.
Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 6 –10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, stříkáním HVLP a airless.

Hetline Forte

Barva pro dosažení zrnitého štukového povrchu na hladkých plochách. Pro každého, kdo vyznává klasický vzhled stěn.

Přečtěte si:  Co dnes umí barvy pro zdravé bydlení

Speciální interiérová hrubozrnná malířská barva imitující vzhled štukové omítky. Sjednocuje různý vzhled podkladů, je odolná proti otěru za sucha, paropropustná, matná, s výbornou krycí schopností. Používá se k nátěrům stěn a stropů, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, sádrovápenných a sádrových omítek, vápenných, vápenocementových a sanačních omítek, betonových panelů a monolitů, papírových tapet k tomu určených, tapet ze skelných vláken apod. Barva je vhodná k aplikaci na podklady s kombinací např. minerálních omítek a sádrokartonu.
Odstín: bílý, tónování do pastelových odstínů lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR a KOLORKA FORTE nebo tónovacími systémy HET.
Vydatnost: 2,5–4,5 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti a struktury podkladu a tloušťky nanesené vrstvy.
Nanášení: nepolstrovaným válečkem s nízkým plyšem (perlon, polyakryl – výška plyše cca 12 mm).

Hetline San Active

Spolehlivý ochránce stěn před vznikem plísní. S přípravkem LIKVISAN nabízí účinný systém sanace plísní a řas.

Interiérová barva ošetřená biocidním přípravkem proti plísním. Je vhodná do místností s vyšší vlhkostí a špatnou větratelností, např. do koupelen, sklepů apod., kde je riziko vzniku plísní. Nátěr vytváří matný, vysoce paropropustný povrch odolný vůči otěru suchou látkou. Používá se k nátěrům stěn a stropů, vápenných, vápenocementových, sádrovápenných a sádrových omítek, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, omítek s akrylátovým pojivem, sanačních omítek, betonových panelů, papírových tapet, tapet ze skelných vláken apod. V případě přetírání plísní nebo řasou napadeného povrchu je nejprve nutné jejich usmrcení biocidním přípravkem LIKVISAN a mechanické odstranění jejich zbytků. Odstranění plísní je nutné provádět za mokra a do maximální hloubky.
Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 6 –10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless nebo HVLP.

Přečtěte si:  COLORSIL SiSi, silikon-silikátová fasádní barva

www.het.cz

Share.

About Author

Comments are closed.