ESCO: novinky v řadě Soft Tone pro rok 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost ESCO připravuje pro tento rok mnoho pozitivních změn. Od nákupu nového moderního technologického vybavení, které ještě vylepší stávající kvalitu vyráběných podlahovin, až po rozšíření nabídky.

SOFT TONE, SMOKED AMBER.

Tou nejzásadnější změnou je představení zcela nových odstínů ve výrobkové řadě SOFT TONE. S nadsázkou lze říci, že v ní nezůstal „kámen na kameni“. Změny v této řadě byly provedeny doslova „od podlahy“:

  • Zjemnění kartáčování – díky novému kartáčovacímu stroji s oscilací válců bude mít tato řada úplně nový povrch. Kartáčování bude výrazně jemnější, než tomu bylo doposud. Tím řada získá nezaměnitelný charakteristický vzhled. Zvětší se také vizuální rozdíl mezi řadou SOFT TONE a nejprodávanější řadou KOLONIAL.
  • Nová výplň suků – změna se týká všech výrobkových řad. Barva výplně zůstává stejná, pouze výplň bude tvrdší a odolnější.
  • Menší mikrofáze – ke změně došlo i v profilaci prken – mikrofáze bude menší, a tím pádem i decentnější, což ještě umocní vzhled moderní podlahy.
  • Nové odstíny – ta nejzásadnější změna je v nabídce odstínů. Z osmi známých z předešlých let zůstal jediný a nyní je prezentováno sedm nových, které se neopakují v žádné jiné řadě a jsou pro SOFT TONE originální. Složení odstínů bylo pečlivě vybráno s přihlédnutím na současné trendy, takže zastoupení mají jak dnes velmi žádané světlé a šedé, tak i tmavé. Jediný odstín, který v této řadě zůstal, je v rámci nabídky třetí nejprodávanější REAL EFEKT. Tento odstín dostal nový název – RAW LOOK.

SOFT TONE, SPRING OAK.

Tuto výrobkovou řadu je samozřejmě možné použít jak v kombinaci s teplovodním, tak i elektrickým topením. Veškeré technické parametry včetně koeficientů odporu a prostupnosti tepla naleznete na stránkách www.escopodlahy.cz v sekci dokumenty. Nové odstíny máme již na stránkách a jsou také součástí vizualizátoru, takže již teď si můžete vyfotit místnost a zobrazit svůj vybraný odstín z této nové řady v daném interiéru. K dispozici jsou také 3D textury pro architekty a projektanty.

Přečtěte si:  Novinka v kolekci Wild Beauty

Novou řadu SOFT TONE lze navrhovat a pokládat jak do soukromých objektů (rodinné domy, byty), tak i do komerčních prostor (kanceláře, obchody, restaurace). Bude v nabídce ve všech dostupných kvalitativních tříděních ELEGANCE, SUPERB a ORIGINAL v těchto rozměrech:

  • 14 x 190/225/245 mm,
  • 15 x 190 mm.

Lze ji položit i do poslední dobou populárního stromečku, kde v nabídce budou rozměry 14 x 120 x 600 mm a 14 x 175 x 700 mm. Povrchová úprava dále zůstává tvrdými voskovými oleji značky OSMO.

SOFT TONE, SMOKED BRONZE.

www.escopodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.