I barvy mají svůj styl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Představujeme společnost VALPAINT, která je předním italským výrobcem dekorativních barev a stěrek. Společnost byla oficiálně založena v roce 1988. Ale její příběh začal o něco dříve… V roce 1974 Ferdinando Sarti, který je dodnes ředitelem společnosti, založil malý výrobní podnik v segmentu barev. Od té doby uplynulo mnoho let a v současné době společnost VALPAINT rychle roste a vyvíjí se. Inovuje klasické malířské techniky a na základě nejnovějších technologií vytváří nové moderní a stylové produkty, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Poskytuje nejširší nabídku jedinečných a originálních úprav stěn. V její širokém sortimentu najdete materiály, které podněcuji tvořivost a originalitu a mají svůj originální STYL.

Elegantní hedvábný styl

Elegantní povrchová úprava VALSETIN 2 pro interiéry se zvláštním saténovým efektem a hedvábným vzhledem. Jemnost a nadčasová elegance, harmonie pastelových barev pro všechny moderní a stylové interiéry.

Stylový vzhled Cortenu

KLONDIKE FERO a KLONDIKE CORTEN přírodní vzhled zoxidovaného kovu a rzi pro industriální interiéry.

Nadčasový vintage styl

METEORE 10 VINTAGE historický nádech, tlumené odstíny přírodních barev a jednoduchost, to všechno je nadčasový vintage styl, který v posledních letech opět nachází své místo v moderních interiérech.

Společnost VALPAINT pečlivě zkoumá všechny nuance a detaily svých produktů, a to nejen z hlediska jejich estetického vzhledu, ale také z hlediska technických vlastností. Z estetického hlediska je detail vidět na jemném chromatickém rozdílu v samotné barvě nebo ve struktuře textury. Pokud jde o výrobu, detaily nejsou viditelné, ale velká pozornost při výběru vstupních materiálů sama o sobě představuje úroveň detailu, která zaručuje dokonalý konečný výsledek a jedinečnou kvalitu. A nakonec je tu ještě jeden typ detailu, který také nevidíme, ale který malíři denně vnímají při realizacích: snadnost aplikace výrobku a konečný estetický výsledek. Kromě nadčasového designu jsou všechny výrobky také vysoce odolné, omyvatelné, stálobarevné a pro každodenní život velmi praktické.

Přečtěte si:  VALPAINT - originální a stylové materiály pro povrchovou úpravu stěn

Italský výrobce designových dekorativních barev a stěrek dbá především na stoupající uvědomělost k životnímu prostředí a zdraví. Úplně nahradil nebezpečné látky, jako jsou IPA, APEO, FORMALDEHYD a AMMONIA, přírodními materiály.

Luxusní metalický styl

Metalické fragmenty a nadčasové barevné odstíny KLONDIKE.

Máte rádi rustikální hrubost, jemnou eleganci, industriální trendy, nebo něco jiného? V portfoliu barev italské společnosti VALPAINT zcela jistě najdete takovou povrchovou strukturu, která bude v dokonalé harmonii s vaším stylem.

Přírodní kamenný styl

METEORE 10 CEMENTO je speciální povrchová úprava pro moderní současné interiéry a příznivce urbanistického a industriálního stylu. Speciální profesionální techniky a pokroková technologie unikátních materiálů umožňuje dosáhnout jedinečné imitace nejrůznějších kamenných struktur.

Distributor italské značky VALPAINT pro ČR je společnost DSLUXdecor s.r.o.

www.dsluxdecor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.