Fasádní barva THERMOSAN NQG odolává zkoušce času

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Povětrnostní vlivy, řasy, znečištěné ovzduší: fasády jsou vystaveny vysokému zatížení, které může při nedostatečné ochraně rychle vyvolat nutnost nákladné renovace. ThermoSan NQG je fasádní barva nové generace vyvinutá společností Caparol, která nabízí dlouhodobou a všestrannou ochranu fasád proti největším nebezpečím, jež jim hrozí.

Pro extrémní a dlouhodobou ochranu

Dlouhodobá ochrana proti řasám a plísním, blednutí barev a znečištění. Minerálně matné, syté odstíny s přirozeným vzhledem a nízkým křídováním. To vše nabízí fasádní barva ThermoSan NQG. Univerzální fasádní barva vhodná pro použití na všechny běžné omítané fasády i ty se zateplením ETICS. Speciální vlastnosti této barvě dodává unikátní technologie nanokřemenné mřížky od společnosti Caparol. V pojivu NQG jsou pigmenty a plniva pevně spojeny v mikroskopické mřížkové struktuře. Výsledkem jsou fasády se sytými odstíny a maximální odolností.


Caparol Clean Concept je systémové a dlouhodobé řešení pro čistou a zdravou fasádu. Řešení Caparol stojí na systematickém postupu sanace fasády. Díky mnohaletým zkušenostem poskytujeme v programu CCC na barvu ThermoSan NQG záruku 12 let.

www.caparol.cz

Přečtěte si:  BARVY Profi 2022/05
Share.

About Author

Comments are closed.