Podlahy ESCO od českého výrobce dřevěných podlahovin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

České podlahoviny od českého výrobce ESCO – toto spojení platí na našem trhu s podlahami již více než 20 let. Za tu dobu si firma vybudovala pevnou pozici výrobce masivních i vícevrstvých dubových podlahovin nejen u nás, ale i po celé Evropě.

Dřevěná podlahovina je správná volba. Zejména v dnešní „plastové době“ tak lze vytvořit „kousek přírody“ přímo v interiéru. A my vám k tomu rádi pomůžeme. Dřevěné krytiny vyrábíme již více než 20 let a poslední dobou se zaměřujeme zejména na suroviny z České republiky, abychom mohli hrdě prohlásit – naše podlahoviny jsou opravdu české, od začátku až do konce. Nejenom z tohoto důvodu jsme si před cca sedmi lety pořídili vlastní pilu na zpracování dubové kulatiny ve Velké nad Veličkou. Tímto krokem jsme dosáhli toho, že celý výrobní proces máme plně pod kontrolou a podlahové krytiny vyrábíme od prvopočátečního vstupu surového materiálu až do finální podoby masivní nebo vícevrstvé podlahoviny.

Momentální nabídka výrobkových řad

  • KOLONIAL – kartáčovaná podlahovina;
  • SOFTTONE – jemně kartáčovaná podlahovina;
  • CHATEAU – hladká, broušená podlahovina;
  • VINTAGE – nepravidelně katrovaná podlahovina;
  • PELGRIM – postaršená podlahovina;
  • KAREL IV. – starobylý vzhled podlahoviny.

Všechny výrobkové řady se vyrábějí v mnoha barevných odstínech, od přírodního vzhledu přes různé světlé tóny až po tmavé.

Konstrukce a rozměry

Každý má tedy možnost volby vhodné konstrukce, aniž by musel volit kompromis v podobě například jiného odstínu, než si vybral. Zvolený odstín jsme schopni nanést na jakoukoliv vybranou konstrukci, aniž se změní vzhled a kvalita podlahoviny.

Přečtěte si:  Kolekce SOLID a SOLID PRO - vysoká odolnost proti poškození a pestrá škála dekorů

Velká variabilita je i v nabídce tlouštěk a šířek. Zákazník má možnost vybrat si z následující nabídky:

  • tloušťky 14, 15 a 20 mm;
  • šířky 100, 120, 150, 175, 190, 225, 245 mm;
  • délky 500–2400 mm.

Jako povrchovou úpravu nabízíme tvrdé voskové oleje OSMO – podlahy mají autentický přírodní vzhled, a přitom jsou velice dobře chráněny.

Podlahové topení

Není problém. Naše podlahoviny s dvouvrstvou nebo třívrstvou konstrukcí lze s klidným svědomím použít jak na teplovodní, tak i na elektrické podlahové topení. K tomuto účelu je určena tloušťka krytiny 14 nebo 15 mm. Vždy volte variantu celoplošného lepení, kde budete mít jistotu, že podlahovina bude opravdu „držet“, samozřejmě za předpokladu dodržení ostatních podmínek, které jsou předepsány. Pakliže vše dodržíte tak, jak má být, dřevěná krytina na podlahovém topení se vám „odmění“ správným a bezproblémovým fungováním.

Vizualizátor podlah

Na našich stránkách www.escopodlahy.cz naleznete i vizualizátor podlah, tedy v několika rychlých krocích si můžete prohlédnout vybranou podlahovinu v interiéru, do něhož je určena:

Vyfoťte a nahrajte místnost do vizualizátoru + vyberte zvolenou řadu a odstín podlahoviny = vaše vybraná podlaha.

Součástí vizualizátoru je kompletní nabídka výrobkových řad včetně všech odstínů. Pro náročnější zákazníky zejména ze sektoru architektů máme k dispozici i kompletní 3D textury ve vysokém rozlišení.

Nejoblíbenější je řada Kolonial

Řada KOLONIAL je z dlouhodobého hlediska tou nejpopulárnější výrobkovou sérií. Díky kartáčovanému povrchu dostává tato podlahovina „třetí rozměr“. Kartáčování v této řadě je hlubší. Na přání ale lze toto kartáčování vyrobit i jemné. Nejprodávanější je odstín přírodní, ale populární jsou i bílé odstíny, jako například Basecoat nebo přírodní bílá. V provedení KOLONIAL se nejvíce prodává rozměr 14 x 190 mm. Kromě klasických prken vyrábíme i podlahoviny do „stromečku“ nebo Chevron, tedy prkna, která mají krátké strany seříznuté pod úhlem 45 stupňů.

Přečtěte si:  Mimořádná zkouška pro podlahy Egger Comfort

www.escopodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.