DREVOLUX AQUA DECOR – tenkovrstvá lazura s obsahe oleje a vosku

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

DREVOLUX AQUA DECOR je tenkovrstvá olejová lazura na vodní bázi s obsahem vosku určená pro povrchovou úpravu dřeva v interiéru a exteriéru. Používá se k nátěrům dřevěných dekoračních předmětů, obkladů, zábradlí, dřevěného interiérového a zahradního nábytku, altánů, laviček, plotů a jiných stavebně truhlářských výrobků ze dřeva. Povrch ošetřeného dřeva je hedvábně matný, příjemný na dotek a vodoodpudivý.

Nátěr je ekologický, bez obsahu biocidů. Lazura účinně penetruje do hloubky, chrání dřevo před stárnutím, oddaluje následky působení vlhkosti, UV záření a povětrnostních vlivů, nepraská a neodlupuje se. Zachovává přirozenou strukturu dřeva a zvýrazňuje jeho kresbu. Je vhodná pro nové i renovační nátěry.

V nabídce je ve 12 atraktivních odstínech. Životnost nátěru je pět a více let. Nátěr lze přetřít vrchní bezbarvou lazurou Drevolux Aqua Decor Plus, která zaručí efektní hedvábně lesklý vzhled a dlouhodobou ochranu natřeného dřeva. Drevolux Aqua Decor patří do prémiové produktové řady DREVOLUX od slovenského výrobce CHEMOLAK.

www.nadrevo.sk
www.chemolak.cz

Přečtěte si:  HET SOLDECOL a AQUADECOL - kvalitní lazury a oleje na dřevo
Share.

About Author

Comments are closed.