Amphibolin – ideální nátěr pro podzemní garáže nebo podchody

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Proč natírat betonové stěny v podzemních garážích, garážových domech, podchodech nebo na protihlukových stěnách?

Estetická stránka

Nátěrem betonových stěn lze vtisknout všem prostorám nový, zajímavý a estetický vzhled. Barva Amphibolin je tónovatelná do nepřeberného množství odstínů, a to včetně těch nejsytějších nebo černé.

Ochrana betonu

Betonové konstrukce je třeba chránit před karbonatací (hlavně u železobetonových konstrukcí) a vnikání korozivních látek. V exteriéru životnost betonu výrazně prodlouží ochrana proti povětrnostním vlivům (déšť a sníh). Barva Amphibolin navíc obsahuje speciální fotokatalyticky působící pigmenty, které zajišťují samočisticí efekt a zvýšenou ochranu povrchu proti primárnímu napadení mikroorganismy (řasami a plísněmi).

Snížení prašnosti

U vnitřních prostor je nevýhodou betonu jeho prašnost. Té zamezíme právě vhodným nátěrem.

Snadná údržba

V namáhaných prostorách lze natřené plochy snadněji očistit od nečistot, jako jsou například nečistoty z provozu automobilů. Univerzální omyvatelná barva Amphibolin je díky vysoké odolnosti, omyvatelnosti a oděruvzdornosti vhodná pro všechny namáhané prostory, jako jsou schodiště, garáže nebo průchody, i k nátěrům betonových plotů, odhlučňovacích stěn nebo jiných konstrukcí v exteriéru.

Zastávka, Essen, Německo.

Něco navíc – více světla

To vše splňuje nátěr vhodný pro ochranu betonu. Amphibolin ale nabízí ještě něco navíc. Má vysoký odraz světla a díky tomu prozáří každý tmavý kout.

Amphibolin je čistě akrylátová barva s mimořádně dobrou přilnavostí téměř na každý podklad, vedle betonu s ní lze natřít minerální omítky, vápenopískové cihly, cihelné pohledové zdivo, dřevovláknité cementové desky, staré nosné nátěry, pozinkované plochy, tvrzené PVC a rozměrově nestálé dřevo.

Přečtěte si:  Materiály ZERO pro nátěry betonu a betonových podlah

www.caparol.cz

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.