Speciální interiérové barvy Jub pro zdravé bydlení

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vodou ředitelné malířské barvy pro zdravé bydlení od společnosti JUB nabízejí tradiční kvalitu vyžadovanou profesionály a současně pomáhají vytvářet příznivější klima vnitřního prostředí. Seznamte se s rodinou opakovaně omyvatelných, vysoce paropropustných a k lidskému zdraví i životnímu prostředí šetrných barev JUPOL Wellbeing.

Pro alergiky

JUPOL Bio Silicate je vyroben na bázi draselného vodního skla a oproti běžným barvám se vyznačuje absencí biocidů, které mohou u osob citlivých na konzervační látky vyvolávat alergické reakce. Vysoká hodnota pH zajišťuje přirozenou ochranu proti plísním.

Proti formaldehydu

JUPOL Clima control aktivně pohlcuje formaldehyd. Je ideální do novostaveb nebo nově zařizovaných interiérů, kde bývá nejčastěji zvýšená koncentrace formaldehydu, který je obsažen např. v nábytku, dřevěném obložení, umělých hmotách, bytových textiliích, řadě nátěrových hmot, lepidel apod. Barevný film obsahuje aminy, které na sebe z okolního prostředí toxický formaldehyd vážou a rozkládají – za měsíc přes 8 mg/m2, celkem 0,5 g/m2. Účinnost barvy byla testována dle normy ISO 16000-23 a potvrzena německou laboratoří Eco-INSTITUT. Vysoká hodnota pH zajišťuje přirozenou ochranu proti plísním.

Pro tepelnou pohodu

Tepelněizolační barva JUPOL Thermo obsahuje speciální tepelněizolační plnivo ve formě dutých polymerních mikrokuliček, které v celé ploše vytvářejí tepelnou bariéru, zajišťující pocit větší tepelné pohody než klasické malířské barvy. Tepelněizolační barva snižuje pravděpodobnost kondenzace vodních par na povrchu zdiva. V případě, že ke kondenzaci vodních par dojde, pak voda na povrchu zdiva uschne rychleji než na běžné barvě. Tím se snižuje riziko vzniku plísní.

Přečtěte si:  Designové podlahy do vlhkých prostor

Proti virům a bakteriím

JUPOL Antimicrob aktivně ničí široké spektrum mikroorganismů (viry, koronaviry, bakterie, plísně, řasy…) a brání jejich rozvoji. Účinkuje mechanismem dezintegrace (micelizace) buněčné stěny mikroorganismu. Během 24 hodin sníží koncentraci mikroorganismů na povrchu stěn až o 99,9 %.

www.jub.cz

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.