COLORLAK – moderní malířské barvy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

COLORLAK nabízí ucelenou řadu moderních malířských barev. Nabídka je sestavena tak, aby si měl možnost vybrat každý zákazník. Při jejich vývoji byla sledována řada parametrů, ovšem důraz byl kladen na odolnost proti oděru za mokra (lidově omyvatelnost) a celkovou aplikační přívětivost.

Tyto malířské barvy lze pro přehlednost rozdělit do čtyř skupin.

  • PROINTERIÉR bílý
    (TOP, PROFI, PLUS, STANDARD)
  • PROINTERIÉR barevný
    (COLOR)
  • PROINTERIÉR speciální
    (TERMO, LATEX, SÁDROKARTON, BRILIANT MAT)
  • EKODUR pro tónování
    (EKODUR PROFI, EKODUR, EKODUR NATURAL)

PROINTERIÉR bílý

Bílá řada nabízí i laikům přehledné a jednoduché rozdělení malířských barev podle jejich celkové odolnosti (omyvatelnosti, oděru), účelu použití nebo např. nejvyšší bělosti. Vybíráme např.:

TOP V2519
Vysoce odolná, profesionální malířská barva pro náročné použití. Vyznačuje se vysokou odolností proti oděru za mokra tř. 1 (vysoká čistitelnost a omyvatelnost), vysokou bělostí (96 % MgO) a perfektní krycí schopností. Uplatnění nachází např. v reprezentativních interiérech a bankách.

PLUS V2098
Nabízí univerzální použití a vyvážené vlastnosti. Vyznačuje se vysokou kryvostí, paropropustností a vydatností a také dobrou odolností otěru za sucha a širokým použitím. Slouží pro běžné nátěry bytů, rodinných domů, kanceláří, výrobních hal, skladů apod.

PROINTERIÉR barevný

Při výběru a výrobě odstínů byl kladen důraz na jejich vysokou kryvost, dlouhodobou stálost a opět výbornou čistitelnost – omyvatelnost. COLOR nabízí 21 odstínů a praktickou pomůcku pro jejich výběr přináší inspirace COLOR a také dvě varianty reálných vzorkovnic.

Přečtěte si:  Nátěry betonu a betonových podlah materiály COLORLAK

COLOR V2005
Tónovaná malířská barva v moderních středně sytých až pastelových odstínech s vysokou kryvostí a výbornou odolností proti oděru za mokra tř. 2.

PROINTERIÉR speciální

Skupina výrobků se specifickým využitím a složením. Vybíráme např.:

SÁDROKARTON V2531
Jak již název napovídá, na hladkém povrchu sádrokartonu (stěny) vytváří jemnou strukturu omítky (štuku) a současně zajišťuje velmi odolný nátěr (tř. 2, dle ČSN 13300) s vysokou bělostí.

EKODUR pro tónování (i bílý)

Řada tří interiérových barev seřazených podle celkové odolnosti a využití. Tyto materiály jsou určeny především pro tónování v TSCL – tónovacím systému COLORLAK. Nově je v nabídce i v základní bílé pro možnost kombinace s tónovanou řadou. Vybíráme např.:

EKODUR PROFI E0503
Profesionální malířská barva nejvyšší kvality. Vyznačuje se vynikající kryvostí a stálostí odstínů, má vysokou omyvatelnost (odolnost proti oděru za mokra tř. 1, dle ČSN 13300), opakovatelnou čistitelnost. Je určena pro reprezentativní prostory, nemocnice a prostory s vyššími požadavky na přilnavost a odolnost nátěru.

www.colorlak.cz/sortiment/malirske-natery

Share.

About Author

Comments are closed.