COLORLAK dekorativní omítky

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sortiment stavebních hmot společnosti COLORLAK obsahuje zateplovací systémy, interiérové a fasádní barvy, tenkovrstvé omítky, lepicí a stěrkové hmoty a penetrační, základní i speciální nátěry. Certifikované zateplovací systémy (EKO-STZ) nabízí již 28 let, a má tedy velmi bohaté zkušenosti a tisíce realizací po celé ČR i v zahraničí.

Dekorativní omítky jsou nabízeny v široké škále struktur, zrnitostí a hlavně v nepřeberné paletě barevných odstínů. Na výběr jsou omítky v provedení disperzní (akrylátové), silikonové a silikátové. Každý druh je dále rozdělen na několik výrobkových řad podle strukturního provedení. A každá z těchto omítek se standardně vyrábí ve dvou až čtyřech různých zrnitostech.

Disperzní (akrylátové) omítky

Disperzní dekorativní omítky jsou plně omyvatelné, velmi odolné proti povětrnostním vlivům a UV záření a zajišťují pružnou a současně proti mechanickému poškození odolnou úpravu a ochranu fasád. Jsou určeny jako konečná povrchová úprava hladkých povrchů omítek, zateplovacích systémů, betonů a jiných minerálních podkladů, ale i pro interiér. Nabízíme je pod označením EKOPUTZ v drásané (rýhované) struktuře a KC PUTZ v zatírané (hlazené) struktuře.

Silikonové omítky

Silikonové dekorativní omítky jsou vysoce prodyšné, vysoce vodoodpudivé (samočisticí schopnost) a odolné proti povětrnostním vlivům s charakteristickou dlouhou životností a stálostí odstínů. Jsou určeny na nové objekty i pro sanaci a renovaci starých staveb a památkově chráněných objektů. Tak jako u fasádních barev jsou i u omítek v současnosti preferovány silikonové varianty, které jsou schopny odolávat zvýšenému klimatickému namáhání i znečištění ovzduší, při současném zachování výborné paropropustnosti. EKOPUTZ SILIKON je nabízen v drásané struktuře, KC PUTZ SILIKON v zatírané struktuře a STRUKTUR PUTZ SILIKON v zatírané struktuře s jemnějším provedením.

Přečtěte si:  KEIM SECCOPOR® - omítka regulující vlhkost. Výborná alternativa k hydrofobním sanačním omítkám

SILIKON PROFI je moderní řada silikonových omítek pro náročné exteriérové podmínky. Tyto nové materiály mají celkově vyšší odolnost a stálost než standardně nabízené silikonové tenkovrstvé omítky. SILIKON PROFI se vyznačují vysokou hydrofobicitou povrchu (perličkový efekt) a zvýšenou samočisticí schopností (zajištěno zvýšeným obsahem silikonové složky), kdy nečistoty jsou spolu s vodou (deštěm) jednoduše spláchnuty, a fasáda si tak dlouhodobě zachovává svůj čistý a suchý vzhled. Vyšší ochrana proti biologickému znečištění (řasy, mechy) opět udržuje tenkovrstvou omítku déle čistou, a tím výrazně prodlužuje její celkovou životnost. Opět jsou nabízeny ve třech řadách EKOPUTZ SILIKON PROFI, KC PUTZ SILIKON PROFI a STRUKTUR PUTZ SILIKON PROFI.

Silikátové omítky

Silikátové dekorativní omítky jsou vysoce prodyšné, vysoce odolné povětrnostním vlivům s dlouhou životností a stálostí. Jsou určeny především pro historické objekty a objekty v památkové péči, na sanované objekty a pro stavby s požadavkem na vysokou paropropustnost. Nabízíme EKOPUTZ SILIKÁT v drásané struktuře, KC PUTZ SILIKÁT v zatírané struktuře a STRUKTUR PUTZ SILIKÁT v zatírané struktuře s jemnějším provedením. S ohledem na specifické složení mají i svou samostatnou speciální vzorkovnici odstínů.

www.colorlak.cz

Share.

About Author

Comments are closed.