Fasádní barvy ZERO pro různé typy povrchů i metalické efekty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZERO RenoTop je multifunkční fasádní barva. Její předností je možnost využití na podklady z rozdílných materiálů – pro nátěr fasády, pozinku, dřeva, plastu a mnoha jiných. Síla a jedinečnost tohoto materiálu spočívá především v jeho univerzálnosti. ZERO RenoTop je však silný i v mnoha dalších ohledech. Na fasádě překlene drobné trhliny, na pozinkovaných svodech nepraskne a neodloupne se při velkých změnách teplot, ke dřevu přilne a pronikne hluboko do jeho pórů, čímž při popraskání dřeva nedojde k odloupnutí. Bez problémů najde využití při kompletním nátěru staveb. V mnoha případech je použit také na nátěry velkých pozinkovaných ploch, jako jsou např. skladištní haly apod. Stejně tak ho naleznete na roubených a hrázděných stavbách. Všechny tyto aplikace ZERO RenoTop spojuje vysoká odolnost materiálu proti povětrnostním vlivům. Široké tónovací spektrum zahrnuje odstíny dle jakéhokoliv přání zákazníka.

ZERO RenoTop Metallic je rozšířením klasické odstínové škály o 70 metalických odstínů míchaných na přání již od 1 litru. Využití těchto odstínů lze nalézt především při dekorativních efektních úpravách fasád či interiérů nebo v rámci barevných změn prodejních hal a mnoha dalších. Jelikož materiál má stejné vlastnosti jako jeho nemetalický typ, lze se opět spolehnout na skvělé parametry při aplikaci na rozdílné podklady.

ZERO Porenbeton-Beschichtung je fasádní barva zaměřená na povrchové úpravy stěn z pórobetonu. Materiál splňuje požadavky výrobců pórobetonových stavebních prvků, pokud jde o elasticitu, paropropustnost a nenasákavost. Obsahuje aktivní složky proti tvorbě řas a hub na fasádě. Vysoká elasticita umožňuje široké využití barvy nejen na pórobeton. Vydatnost materiálu pro pórobeton musí být dodržena: cca 1,6–1,8 kg/m² na dva nátěry, aby byly zaručeny vlastnosti barvy.

Přečtěte si:  SILCOLOR RENOV - silikonová renovační fasádní barva

www.zerobarvy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.