AUSTIS a.s. – speciální výrobky zaměřené na poruchy fasád

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fasádní nátěrové hmoty jsou určeny k povrchové úpravě obvodových plášťů budov a dalších stavebních konstrukcí. Jejich základní funkcí je ochrana před povětrnostními vlivy a také estetická stránka. Společnost AUSTIS a.s. kromě standardních fasádních nátěrových hmot SANATHERM B akrylát a SANATHERM B silikon nabízí také speciální výrobky zaměřené na poruchy fasád – biocidní napadení a statické trhliny.

SANATHERM B silikon PREVENSIL

SANATHERM B silikon PREVENSIL je silikonová fasádní barva vysoce odolná plísním, houbám a řasám. Je určena zejména pro venkovní použití, speciálně na fasády domů, u kterých je nebezpečí napadení houbami, plísněmi anebo řasami. SANATHERM B silikon PREVENSIL je určen pro povrchovou úpravu vápenných, vápenocementových, cementových omítek, akrylátových, silikátových a silikonových šlechtěných omítek a nátěrů a dalších podkladů, jako jsou cihly a stavební kámen. Nátěry se vyznačují vysokou odolností UV záření a povětrnostním vlivům, vodoodpudivostí, nízkou vodopropustností, velmi nízkým difuzním odporem pro vodní páru a nízkou špinivostí.

Spotřeba: 0,30–0,60 kg/m2
Balení: 10 kg
Tónování: ano
Odstíny: bílý

ETERNAL elast

ETERNAL elast je speciální pružná akrylátová barva určená na nátěry fasád s vlasovými či pavučinovými trhlinkami. ETERNAL elast je také vhodný k provádění ochranných protikorozních a protikarbonatačních nátěrů betonových a železobetonových konstrukcí. Doporučuje se k sanaci obvodových plášťů budov a konstrukcí narušených povrchovými trhlinkami. Díky své pružnosti a vysoké odolnosti chemickým rozmrazovacím látkám, CO2 a SO2 je vhodný též k ochraně silničních staveb před dopady posypových solí a před karbonatací betonu.

Přečtěte si:  Fasádní barvy pro památkovou péči a požadavky na podklad minerálních povrchů

Spotřeba: 0,40 kg/m2 protikarbonatační nátěry; 0,40–0,90 kg/m2 podklady s trhlinkami; k přemostění trhlin: 0,2 mm – 2x 0,20 kg/m2; 0,3 mm – 2x 0,30 kg/m2; 0,5 mm – 3x 0,30 kg/m2.
Balení: 10 kg
Tónování: ano
Odstíny: bílý

ETERNAL elast, tunel Blanka.

www.barvy-eternal.cz

Share.

About Author

Comments are closed.