Novinky společnosti Janser – nářadí, pracovní oblečení, ochrana podlahové krytiny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Brusivo OXISand – inovativní brusivo na parkety

Díky technologii OXISand je dosažena delší životnost a broušení téměř bez prachu. Inovativní výrobní proces brusiva OXISand umožňuje přesné nanášení brusných zrn, která vytvářejí transportní kanály, a zajišťuje tak efektivní odvádění vznikajícího brusného prachu. Výsledkem je konzistentnější brusný výkon a méně prachu. Nepřilnavá vrstva zabezpečuje, že brusný papír OXISand se výrazně méně zanáší. Efektivní víceotvorová perforace zabezpečuje optimální odsávání a dokonalé broušení. Díky novému, flexibilnímu nosnému materiálu se OXISand dokonale přizpůsobí povrchu parket. V kombinaci s použitým kvalitním brusným zrnem umožňuje až o 30 % delší životnost a optimální homogenní brusný vzor na povrchu. OXISand se perfektně hodí ke strojům JANSER Columbus a Speedtronic s TRIVO-DISC II a také k RS-150.

Janser Compact Stripper 18V

Nový Janser Compact Stripper 18V zjednodušuje odstraňování starých podlahových krytin v těžko přístupných místech. Například v místech okolo radiátorů nebo přímo pod nimi, na schodech, v prostorech revizních krytů, kabelových vedení, kolem stěn nebo v rozích místností. Compact Stripper s akumulátorem a s hmotností jen 3,8 kg je ideální v místech, kde není dostupné elektrické napájení. Je kompaktní a lehký a je možné ho použít i při odstraňování obkladů stěn. Speciální deflektor umožňuje jednoduché odvádění odstraněné podlahové krytiny. Součástí dodávky je nabíječka a dva akumulátory pro možnost nepřetržité práce.

Pracovní oblečení EXCESS Workwear

Pracovní oblečení EXCESS Workwear je vysoce kvalitní pracovní oděv. Společnost EXCESS Workwear čerpá z téměř třicetiletých zkušeností v textilním průmyslu. V průběhu let se z textilní dílny vyrábějící pro známé značkové odběratele vyvinula společnost s vlastní značkou profesionálních pracovních oděvů.

Přečtěte si:  Döllken Rental - půjčovna nářadí pro pokládku soklových lišt

Pracovní oblečení EXCESS Workwear charakterizuje kvalita, funkčnost, ergonomie a současný, sportovní styl. Pracovní oděvy by v první řadě měly chránit zdraví. Kvalitní pracovní oblečení musí splňovat vysoké standardy, proto EXCESS Workwear věnuje pozornost hlavně detailům střihu, praktičnosti a odolnosti.

Pro každou práci existuje specifické pracovní oblečení, avšak existují modely a varianty, které se dají použít univerzálně. Od kalhot přes košile, bundy a vesty až po bezpečnostní obuv a speciální série s vysokou viditelností, pro každou oblast existuje vhodná kombinace, která uspokojí i velmi náročného klienta. Všechny řady pracovního oblečení EXCESS Workwear jsou nabízeny ve špičkové kvalitě za atraktivní cenu.

SSM 50 – stroj na řezání pásů

SSM 50 je přenosný stroj na řezání pásů podlahových krytin. Používá se hlavně na řezání LVT, koberců, kobercových čtverců na bitumenové podložce, PVC a linolea. Je perfektně navržený pro jednoduchý přesun na stavbu a po stavbě a také pro stacionární práci v dílně. Pracuje rychle, přesně, tiše a bez prachu.

Vhodný je především na řezání:

  • LVT soklových lišt,
  • kobercových lišt,
  • kobercových pásů do soklových lišt nebo podlahových profilů.

Požadovanou šířku pásu je možné individuálně nastavit pomocí různých distančních kotoučů s přesností na 1 mm. Je možné řezat pásy až do šířky 14 cm, resp. je možné použít dva nebo tři nože a řezat víc pásů najednou (součet šířek je max. 14 cm).

Přečtěte si:  DeWALT fandí hokeji - soutěžte s oficiálním dodavatelem nářadí pro český hokejovou reprezentaci o lístky i zážitkový víkend

OCHRANA PODLAHOVÉ KRYTINY

Zakrývací rounová netkaná textilie Basic

Savá, protismyková a nárazy tlumící ochranná rounová netkaná textilie na dočasnou ochranu všech druhů povrchů je složená ze dvou vrstev. Podložka je protismyková. Ideální je pro mokré práce, jako je malování, na zakrytí koberců, laminátů, linolea, dlaždic, betonové podlahy, PVC, vnějších podlah a mnoha dalších povrchů.

Zakrývací rounová ochranná textilie Dura Cover Interior

Velmi pevná a samolepicí rounová netkaná textilie na ochranu různých druhů podlah, stěn, schodů, zárubní a mnohého dalšího je vhodná hlavně pro vertikální použití. Dura Cover Interior nabízí nejlepší možnou ochranu při intenzivním malování, výstavbě, renovaci a rekonstrukčních pracích. Chrání v krátkém čase, rychle a bezpečně.

Charakteristika:

  • rychlé a jednoduché použití,
  • vrchní vrstva absorbuje nárazy,
  • vrchní vrstva absorbuje olej a kapaliny,
  • střední vrstva nepropustná pro kapaliny,
  • silná samolepicí základní vrstva.

Zakrývací rounová ochranná textilie Multi Cover Standard

Samolepicí rounová ochranná textilie na suché povrchy a podlahové krytiny, vhodná na dočasné zakrytí a ochranu různých druhů podlah a schodů. Tlumí nárazy, odpuzuje kapaliny, je protismyková a aplikace je rychlá.

Zakrývací rounová ochranná textilie Multi Cover Premium+

Prodyšná rounová ochranná textilie na dočasnou ochranu různých typů podlah a schodů. Zvlášť vhodná je na ochranu nově položených podlahovin, ze kterých je nutné umožnit odpařování vlhkosti. Není vhodná na čerstvě položené krytiny z přírodního kamene. Doba zakrytí je maximálně tři měsíce.

Přečtěte si:  Bez čeho se podlahář neobejde? Odpověď na zdánlivě jednoduchou otázku hledáme s Pepou Voborníkem

Charakteristika:

  • bezpečná chůze díky protismykové vrstvě,
  • vrchní vrstva tlumící nárazy a odpuzující kapaliny,
  • rychlé a jednoduché použití,
  • difuzně otevřená spodní vrstva.

www.janser.cz

Share.

About Author

Comments are closed.