Omítka Mistral Silika Extra San – dlouhodobě čistá a odolná fasáda

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pastovitá silikon-silikátová omítka s inovativní recepturou Extra San a prodlouženou životností vyniká vysokou hydrofobitou povrchu (nenasákavost vody v kapalné fázi) – odpovídá třídě W3 a zvýšenou odolností proti nečistotám. Díky této vlastnosti je zaručena dlouhodobě čistá fasáda.

Omítka splňuje parametry kategorie třídy V1 jako omítka s vysokou propustností pro vodní páry. Vhodná je na ETICS s požadavky na vysokou paropropustnost. Pastovité omítky MISTRAL obsahují účinné přísady ve formě mikrokapslí s postupným, dlouhodobým uvolňováním účinné látky, a tím chrání fasádu před biotickým napadení (řasy a plísně). Omítka Mistral Silika Extra San je dodávána v hrubosti zrna 1,5 a 2,0 mm v zatírané struktuře. Spotřeba omítky je 2,5 kg/m² pro zrno 1,5 mm a 3,2 kg/m² pro zrno 2,0 mm. Omítky MISTRAL jsou dodávány v balení 25 kg.

Pro penetraci podkladu pod omítku Mistral Silika Extra San použijte produkt Mistral Omítkový podklad. Omítka Mistral Silika Extra San je dodávána v základní bílé nebo probarvená podle vzorkovnic MISTRAL, MIPA, Eurotrend, NCS, RAL ve více než 35 tisících odstínů. Je součástí certifikovaného zateplovacího systému Mistral TECTOTHERM dle ETAG004 a splňujícího požadavky kvalitativní třídy A podle TP CZB 01-2015. Nespornou výhodou této omítky je možnost strojní aplikace, která práci zrychlí, zefektivní a zajistí bezchybný výsledek.

www.mistral-paints.cz

Přečtěte si:  Zpátky ke kořenům - produktová řada hliněných omítek Cemix
Share.

About Author

Comments are closed.