Egger Interior Match, dokonale sladěné interiéry

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S cílem usnadnit zákazníkům navrhování dokonale sladěných interiérů kombinuje výrobce materiálů na bázi dřeva dekory nábytku a interiérového designu i s dekory podlah. V nabídce dekorů Interior Match prezentuje firma EGGER možnosti sladění designu nábytku s podlahami. Výběr dekorů kombinuje dekory ze stávající EGGER kolekce dekorativních materiálů 2020–2022 pro nábytek a interiérový design s kolekcí podlah EGGER PRO 2021+.

V nabídce dekorů Interior Match nabízí EGGER výrobky vhodné pro všechny oblasti použití, a to ve stejném nebo barevně sladěném dekoru. Zobrazený dekor: Nábytek – H1345 ST32 Dub Sherman šedý; podlaha – EPL185 Dub Sherman šedý.

V interiérovém designu již nějakou dobu dominuje téma Mix & Match, které představuje kombinace barev, materiálů a povrchů poskytující prostor pro kreativitu a individualitu. Zvlášť dobře se uplatňuje v moderních otevřených obytných a pracovních prostorách. Zrušení striktních hranic i prostorového vymezení funkčních oblastí s sebou nese nové požadavky na podlahy a interiérový design. „Při tvorbě designu jsou koordinované záchytné body důležitým prvkem pro požadovanou vizuální harmonii,“ říká Klaus Monhoff, Head of Decor and Design Management skupiny EGGER. Odpovědí firmy EGGER na tento trend je právě nový koncept designu Interior Match.

Při využití sladěných dekorů pro podlahy a nábytek vznikají jedinečné interiéry plné charakteru a emocí, a to jak v klidných soukromých, tak i veřejných prostorech s rušným provozem. Zobrazený dekor: Obklady stěn a recepce – F812 ST9 Mramor Levanto bílý; podlaha – EPL005 Mramor Levanto světlý.

Výběrem 30 dekorů představuje výrobce materiálů na bázi dřeva toto téma poprvé v tak rozsáhlém sortimentu. Nabízí tím možnosti moderních realizací a harmonických návrhů jak architektům a zpracovatelům, tak i koncovým zákazníkům.

Pracovní deska a podlaha ve stejném dekoru? Snadno, díky nabídce Interior Match. Zobrazený dekor: Pracovní deska – H1344 ST32 Dub Sherman koňakově hnědý; podlaha – EPL184 Dub Sherman koňakově hnědý.

Harmonie designu

V balíčku Interior Match se rozlišuje mezi řešeními se stejným dekorem a těmi barevně sladěnými. V nabídce dekorů Decor Match přináší podlahy stejně jako materiály pro výrobu nábytku a návrhy interiérů ve stejném dekoru s různými povrchovými strukturami. Zákazníci si mohou vybrat podlahy, materiály na nábytek, dveře a kuchyňské pracovní desky ve stejném dekoru, a dosáhnout tak harmonického vzhledu interiéru. V nabídce Colour Match najdete dekory, které jsou sladěné barevně. „Celkem 30 dekorů zahrnuje mnoho nových vzorů z obou kolekcí. Jsou zvolené tak, aby je bylo možné využívat různými způsoby. Čelní plochy, pracovní desky nebo celé nábytkové sestavy lze proto snadno kombinovat s podlahou. V nabídce Interior Match najdete dekory pro každý styl – ať již nápadný či spíše zdrženlivý,“ vysvětluje Ayla Schwarzmayr, Decor Management Senior Specialist Flooring.

V rámci Interior Match je do místnosti integrován i design dveří.
Zobrazený dekor: Dveře a skříňka – F638 ST16 Chromix stříbrný;
podlaha – EPD046 Chromix stříbrný.

V současné době jsou v oblibě autentické vzory. To platí jak pro dřevodekory, které se vzhledem a dojmem téměř neuvěřitelně blíží originálu, tak pro klasické vzory pokládky, jako jsou parkety nebo podlahová prkna. Sortiment dřevodekorů Interior Match obsahuje dekory od přírodního, jednoduchého vzhledu až po rustikální a nápadné motivy.

Přečtěte si:  Nová řada podlah Egger Design GreenTec ve stylovém designu a s vysokou odolností

Poptávka je také po vintage dekorech s barevnými inkluzemi, které zvýrazňují kontrasty. „U dubu Sherman prezentujeme dva dekory se synchronizovanými póry, které lze najít ve stejném dekoru jak v kolekci nábytku a interiérového designu, tak i v kolekci podlah. To znamená, že byl pro vývoj dekoru použit stejný materiál. Výsledkem je Decor Match – sladění nábytku a podlahy se synchronními povrchovými strukturami,“ vysvětluje Klaus Monhoff. Reprodukce kamene v moderním vzhledu je nabízena ve výběru dekorů Interior Match jako reprodukce teraca, betonu a mramoru.

Použitím dekorů z nabídky Interior Match zaujmou architekti a zpracovatelé nejen svými nápady, ale také trvanlivostí a udržitelností. Společnost EGGER se chová udržitelně, šetří zdroje a chrání klima, a potvrzuje tím současně i svůj závazek More from wood.

EGGER INTERIOR MATCH: DOKONALE SLADĚNÉ INTERIÉRY

  • V rámci Interior Match kombinuje EGGER poprvé kolekci dekorativních materiálů 2020–2022 pro nábytek a interiérový design s kolekcí podlah EGGER PRO 2021+.
  • 23 dekorů v koordinaci Decor Match s různými povrchovými strukturami, 7 dekorů v barevném souladu Colour Match.
  • EGGER tímto konceptem nabízí prostor pro kreativitu a tvorbu jak architektům a zpracovatelům, tak i koncovým zákazníkům.
  • Výběr dekorů se orientuje na nové produkty a trendem je autentický vzhled a dojem.

www.egger.com

Share.

About Author

Comments are closed.