MOMENTS IMMUNE – dlažba s antibakteriálním povrchem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dlaždice MOMENTS s antibakteriálním povrchem jsou novou řadou produktů společnosti UNDEFASA v nabídce pod českou značkou SAPHO. Jsou vhodné do interiéru i exteriéru. Speciální úprava povrchu blokuje bakterie a zabraňuje jejich množení.

 

Nabízejí perfektní řešení pro všechny typy prostorů: rezidenční bydlení, terasy, veřejná prostranství, sportovní zařízení včetně bazénů, restaurace, obchody, průmysl a další.

Dlaždice MOMENTS jsou proti bakteriím účinné z 99 % a poskytují trvalou ochranu po dobu 24 hodin. Antibakteriální nanočástice zalité do keramické glazury jsou aktivní po celou dobu životnosti dlažby.

Jak dlaždice s antibakteriální úpravou Immune fungují

POVRCH BEZ SPECIÁLNÍ ÚPRAVY
Bakterie se množí na povrchu.

DLAŽDICE S ÚPRAVOU IMMUNE
IMMUNE blokuje metabolismus bakterií, zabraňuje jejich šíření nebo existenci na povrchu.


Nový katalog SAPHO

Pod značkou SAPHO vyšel nový katalog SAPHO – OBKLADY A DLAŽBY – katalog skladových produktů, který na 65 stranách představuje průřez jak novými, tak i nejprodávanějšími sériemi. Vzhled katalogu byl inovován. Jedna strana je vždy věnována interiéru, na protější straně jsou zobrazeny detailní textury nabízených obkladů a dlažeb s podrobnějšími informacemi. Všechny uvedené produkty jsou v souladu s aktuálními trendy, ať už se jedná o luxusní mramor, imitace dřeva nebo kamene či velmi žádaný restrostyl. Katalog si můžete objednat na webu eshop.sapho.cz.

www.sapho.cz

Přečtěte si:  SAPHO CIRASA, originální, kvalitní a funkční koupelnový nábytek
Share.

About Author

Comments are closed.