Lazurujte s mako color. Nové štětce se štětinami all for wood

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Každá zima bez ohledu na to, jestli je mírná jako letos, nebo během ní neustále mrzne, až praští, nechává stopy na dřevěných površích. Je jedno, jestli potřebujete ošetřit starou pergolu nebo úplně nový zahradní nábytek, dobře rozetřená lazura sluší veškerému dřevu. Vývoj nátěrových hmot s sebou přináší rovněž změny a inovace na straně malířského nářadí. Jednou z těchto změn a inovací jsou i lazurovací štětce se štětinou all for wood ze sortimentu společnosti mako color s.r.o.

Štětina all for wood je směs syntetických štětin vhodná na vodou ředitelné i rozpouštědlové lazury. U těchto štětin nedochází k bobtnání ani vzlínání. Zároveň vynikají v příjmu a výdeji nátěrové hmoty, což vede k dobrému zpracování lazury a vynikajícímu výsledku nátěru bez nutnosti vracet se ke špatně natřeným místům. Štětina all for wood je dostupná u štětců v šíři 30–100 mm, zároháků 35–60 mm a u speciálního ergonomicky tvarovaného, otočného štětce na plochy o šířce 120 mm. Více informací naleznete v katalogu společnosti mako color nebo u obchodních zástupců.

Kartáč na zvýraznění let ve dřevě

Zajímavým nástrojem pro dekorativní úpravu povrchu dřeva je kartáč na zvýraznění let ve dřevě. Vykartáčuje měkké dřevo v letech, čímž dochází ke zvýraznění jeho struktury. Pro dosažení požadovaného výsledku stačí dřevo navlhčit, a pak plynulými tahy kartáče vykartáčovat, až bude dosaženo požadovaného efektu.

Vintage efekt snadno a rychle

Vintage styl v posledních letech ovládl zahradní dekorace a interiéry nejen rekreačních objektů. K jeho vytvoření budete potřebovat jen pár základních věcí: barvu, brusný papír nebo houbičku, štětec, hadřík a samozřejmě předmět, který chcete lakovat. Ideální barvou pro dosažení vintage efektu je sprej z řady BELTON VINTAGE. Jedná se o speciální dekorační barvu na bázi vody, dodávanou v pastelových odstínech, určenou pro nástřik dřeva, kovů, plastu a všech povrchů, u kterých chceme dosáhnout ostařeného a opotřebovaného vzhledu. Samotný nástřik se provádí v tenké vrstvě. Nejčastěji se používá technika broušení, vymývání, stírání nebo roztírání. Cílem je dosáhnout estetickou a cílenou cestou vzhledu léta používaného předmětu.

Přečtěte si:  Mako color s.r.o. - válečky a malířské pásky

www.makocolor.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.