All in one! Nová kolekce vinylových dílců Gerflor Creation 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Gerflor s.r.o. přichází na český a slovenský trh s novou kolekcí vinylových dílců CREATION, a je na co se těšit. Kolekce přináší novinky nejen v rámci nových dezénů, ale také nových kvalit a technologií.

Gerflor Creation 2022, Reggia Ivory.

Čtyři technologie v jedné kolekci

Lepený – trvalá instalace na připravený podklad, ideální pro novostavby, možnosti kombinací více typů lamel, tzv. MIX and MATCH.

Rigidní zámkové dílce ve dvou variantách

SOLID CLIC – Dílce s novou generací DUO CORE 2.0 technologie – kombinace rigidní vrstvy pro lepší stabilitu a vinylové vrstvy pro lepší komfort při chůzi. Exkluzivní zámkové provedení Gerflor – snadná a rychlá pokládka.

RIGID LOCK ACOUSTIC – Dílce s integrovanou akustickou podložkou dosahující zvukové izolace 19 dB. Ideální pro renovace, bez lepení, zámkový systém LOCK.

LOOSELAY (volná pokládka) –  Ideální pro maloobchody či kanceláře, rychlá instalace samotížných vinylových dílců.

Gerflor Creation 2022, Paint Wood Taupe.

Čtyři kolekce v provedení

Mimo již známé kolekce CREATION 30, CREATION 55 a CREATION 70 přichází Gerflor s novinkou CREATION 40 (třída 32).

DESIGN patří k vlajkovým lodím společnosti Gerflor s.r.o. a nejinak je tomu i v případě nové kolekce Creation. Více než 100 originálních dekorů slibuje skvělý výběr pro jakýkoliv prostor v domě, bytě nebo třeba kanceláři. Na 30 dekorů z kolekce pak tvoří jádro samotné nabídky, kde lze vybírat z kolekcí 30, 40 nebo 55 s technologií pokládky lepené, SOLID clic nebo RIGID Lock Acoustic. V kolekci naleznete také spoustu dekorů s ultrarealistickým provedením povrchové úpravy.

Přečtěte si:  Vinylové podlahoviny v roli Fatra Lino do prostor s nejvyšším stupněm zátěže

Nová povrchová úprava PROTEC SHIELD – zvýšená odolnost proti mikroškrábancům, snadná údržba, ultramatný vzhled.

Gerflor s.r.o. nezapomíná ani na trvale udržitelnou budoucnost a ekologii. Slogan WE CARE / WE ACT patří čím dál více neodmyslitelně k výrobkům této společnosti. Snižování uhlíkové stopy, recyklovatelné výrobky a recyklovaný obsah v nich je základem produktů. Nová kolekce CREATION není výjimkou.

Podívejte se na nový interiérový návrhář Gerflor.

www.gerflor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.