Pět důvodů, proč se Adore podlahoviny skvěle hodí do zdravotnictví

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Adorefloors má ve své nabídce kvalitní vinylovou podlahovinu, která obstála i při pokládce do vysoce specifických a namáhaných míst, jako jsou zdravotnická zařízení.

Optimismus a dobrý pocit ze života je pro zdraví důležitý. Utvářet ho pomáhají i pozitivní, barevně sladěné interiéry, nejen bytové, ale i ve zdravotnických a sociálních zařízeních. Bylo dokázáno, že vhodně navržený design zaměřený na člověka podporuje léčbu, produktivitu zaměstnanců a také, což je důležité například v domovech pro seniory, i četnost návštěv rodinných příslušníků.

Aby byly ovšem jak dojem, tak i funkčnost dokonalé, podlahoviny určené pro zdravotnictví musí disponovat i mnoha dalšími vlastnostmi. Pěti nejdůležitějšími disponují i rigidní krytiny Adore Regent.

  1. Podlahoviny Adore Regent jsou prosty nebezpečných chemických příměsí, což přispívá k rychlejší rekonvalescenci pacientů stejně jako k ekologickému stylu života.
  2. Díky implementaci technologie NanoSilver™ a Cleantech™ je nášlapná vrstva podlahovin antimikrobiální a antibakteriální, a přirozeně tak odolává množení bakterií, ale i chemikáliím a dalším nežádoucím látkám. Podlahy se proto snadněji udržují v čistotě a kondici, a to i při použití běžných čisticích prostředků.
  3. Nášlapná vrstva krytin Adore Regent je obohacena také o keramické částice, které přispívají k celkové odolnosti podlahovin vůči mechanickému namáhání, jako je bodové zatížení nebo poškrábání, ať už při přejíždění kolečky nebo chůzi na podpatcích.
  4. Podlahoviny jsou protiskluzové (R10) a redukují hluk.
  5. Vysoká odolnost podlahovin Adore Regent ve všech myslitelných ohledech vede k výrazně ekonomičtějšímu řešení při pokládce i údržbě.
Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2019/05

www.jjrenova.cz

www.adorevinyl.cz

Share.

About Author

Comments are closed.