Tkané vinylové koberce výrobce Dickson®

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tkané vinylové podlahové krytiny Dickson® v sobě spojují pozoruhodnou odolnost vinylu s estetickou přitažlivostí a strukturou tradičních koberců. Použití originální technologie je předurčuje pro nejnáročnější místa, jako jsou hotely, kanceláře, obchody, restaurace atd., a zaručuje, že jsou odolné, pohodlné, snadno se udržují a mají atraktivní design.

Všechny tyto kolekce byly schváleny pro užitnou třídu 33 – Náročný komerční provoz. I když struktura tkaniny vypadá, jako by byla volně tkaná, unikátní proces výroby firmy Dickson zaručuje, že je tkanina naprosto vodotěsná, prachotěsná a odolná vůči skvrnám. Nitě osnovy a útky jsou tepelně spojeny dohromady a připojeny k zadní vrstvě, dokud jsou ještě horké, aby se zabránilo pronikání špíny a tekutin mezi vlákna, takže tekutiny a špína zůstanou jen na povrchu a lze je snadno očistit.

Tkané krytiny Dickson® zaručují nejvyšší kvalitu a hygienické podmínky. Jsou antibakteriální, odolné proti hnilobě a vůči prachu, roztočům, sporám plísní a hub. Nepropustný povrch umožňuje podlahy snadno udržovat čisté a usnadňuje odstranění skvrn od kávy, vína, džemu, krve atd.

Podlahoviny Dickson® mají také výbornou protipožární odolnost. Ani vlhkost není pro ně problém. Jsou voděodolné, odolné proti hnilobě a velmi stabilní. Dokonale se hodí pro kuchyně i koupelny. Snadno se udržují.

Tkané vinylové koberce Dickson® je snadné nainstalovat na jakýkoliv typ povrchů

Jako u každé jiné flexibilní podlahy se instalace provádí lepením materiálu přímo na jakýkoliv rovný a čistý suchý tuhý povrch. Chcete-li ušetřit čas a zvýšit flexibilitu, můžete instalovat bez lepení.

Přečtěte si:  Přírodní podlahovina Marmoleum

Technologie FrayGuardTMA vyvinutá firmou Dickson minimalizuje běžný jev třepení při řezání koberce a zvyšuje trvanlivost vazby. Zaručuje čisté broušené hrany pro rychlou, efektivní a dokonalou instalaci.


  • VÝJIMEČNÉ AKUSTICKÉ IZOLAČNÍ VLASTNOSTI
    Technologie SoundGuardTMA je průlomová inovace, která byla speciálně navržena tak, aby zlepšila pohodlí a absorpci hluku. Firma Dickson® vyvinula vysoce výkonnou zvukotěsnou podložku, která účinně tlumí okolní hluk a výrazně snižuje přenos hluku kroků. Akustické pohodlí je skutečně zásadní pro pohodlí člověka a je ideální pro kanceláře a hotely.
  • ANTISTATICKÉ VLASTNOSTI
    Podlahová řešení Dickson® poskytují účinnou ochranu před nepříjemnými statickými šoky, protože jsou formulována tak, aby se minimalizovala statická elektřina generovaná chůzí po většině koberců.
  • KVALITNÍ TEPELNÁ IZOLACE
    Kvalitní tepelná izolace může výrazně zlepšit komfort v místnosti. Na rozdíl od tvrdé podlahy nabízejí podlahy Dickson® větší pocit tepla pro větší pohodu a úspory energie.
  • PROTISKLUZOVÝ POVRCH
    Tkaná struktura podlah Dickson® přirozeně brání uklouznutí, což je vhodné zejména pro veřejné budovy, kde je často nutné materiály použité dekoratéry uzpůsobit bezpečnostním normám.

www.allpodlahy.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.