Designové radiátory Zehnder – prvotřídní kvalita, dokonalá funkčnost a krásný design

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zehnder Group patří k technologickým a designovým leaderům v oboru koupelnových a bytových radiátorů, komfortního větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých systémů pro vytápění a chlazení.

Designové radiátory od švýcarského výrobce Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. Zabezpečí tepelnou pohodu v koupelně i bytových prostorech. Přesvědčují inovativní technologií a prvotřídní kvalitou provedení. Jsou k dispozici v téměř 50 barevných odstínech, některé typy rovněž v provedení chromovaném a z nerezové oceli. Umožňují teplovodní, kombinované nebo čistě elektrické vytápění.

Kvalita švýcarské značky Zehnder. Při volbě topného tělesa by měl být kladen důraz hlavně na kvalitu provedení, jeho vzhled, tepelný výkon a vhodnost pro daný prostor. Běžné radiátory jen s jednou vrstvou lakování nebo méně kvalitním chromováním mohou zejména ve vlhkém prostředí koupelny brzy korodovat. Zvolením topného tělesa od švýcarského výrobce Zehnder získáte radiátor vyrobený z přesných ocelových trubek, dokonale svařených bez viditelných svarů. Prvotřídní 2vrstvé lakování stejně jako vysoce jakostní chromování zaručují perfektně hladký povrch, vyšší odolnost proti korozi a dlouhou životnost.

Designové koupelnové radiátory Zehnder

ZEHNDER YUCCA ASYM

Zehnder Yucca Asym.

Bestseller. Výjimečně čistý a praktický design s prvotřídní kvalitou provedení. Jemně zakulacené konce trubek působí elegantně. Pohodlné nasunutí ručníků z levé nebo pravé strany. Patentovaná vnitřní konstrukce zaručuje vytápění všemi trubkami radiátoru. Na přání ještě výkonnější dvouřadé provedení a varianta pro rozdělení prostoru.

ZEHNDER DESEO VERSO

Ušlechtilý skleněný povrch elektrického radiátoru Zehnder Deseo Verso harmonicky ladí s moderním stylem koupelen. Činí z radiátoru designový objekt, který nejen upoutá, ale zároveň poskytuje příjemné teplo za velmi krátkou dobu. Uživatelé ocení praktické zavěšení a sušení ručníků na jednom nebo dvou výsuvných držácích. Na nich ručníky zmizí za skleněným povrchem a koupelna vypadá vždy uklizeně.

Přečtěte si:  Moderní i tradiční radiátor Zehnder Charleston v interiéru historické vily

ZEHNDER KAZEANE

Designový koupelnový radiátor Zehnder Kazeane s unikátním vzhledem se šikmými plochými trubkami. Skvělý design od známých návrhářů King & Miranda. Půvabný i praktický. Velkorysé otvory umožňují pohodlné zavěšení a sušení více ručníků pro celou rodinu. Využitelný kdekoliv bytě, nejen v koupelně. Oceněný mezinárodní cenou za design „Reddot Design Award 2018 winner“.

ZEHNDER METROPOLITAN – MODELY BAR A SPA

Zehnder Metropolitan Bar.

Inovativní elegantní design do koupelny pro vytápění a sušení ručníků v jednom. Lehce a vzdušně působící topné trubky v plochém designu zajišťují vysoký podíl sálavého tepla a díky tomu celkovou tepelnou pohodu v koupelně. Na přání elegantní řešení s integrovaným ventilem pro teplovodní vytápění nebo provedení se skrytou, ve výrobě vestavěnou topnou tyčí pro kombinovaný provoz.

ZEHNDER CHARLESTON BAR

S tradičním článkovým radiátorem Zehnder Charleston Bar docílíte díky vysokému tepelnému výkonu příjemného tepla i ve velkých koupelnách. Výškově nastavitelný držák na ručník zaručí, že velké i malé ručníky budou vždy po ruce a krásně suché.


Online konfigurátor koupelnových radiátorů

Při návrhu radiátoru do koupelny se doporučuje postupovat v následujících krocích:

  1. Krok: Stanovení výšky radiátoru dle počtu uživatelů koupelny & účel použití radiátoru – „Sušení ručníků“ nebo „Vytápění koupelny & sušení ručníků“.
  2. Krok: Způsob vytápění – Teplovodní / kombinované / elektrické.
  3. Krok: Design a barva radiátoru – výběr z 18 řad radiátorů Zehnder, z téměř 50 barev, chromu a nerezové oceli.
  4. Krok: Výběr konkrétního rozměru radiátoru.
  5. Krok: Volba z nabídky připojovacích sad – důležitého funkčního i estetického prvku radiátoru.
  6. Krok: Finální specifikace a její uložení v Excelu nebo odeslání e-mailem.

Objevte nový koupelnový radiátor
Zehnder Fina Lean Bar s plochým
štíhlým designem.

zehnder-konfigurator.cz

Přečtěte si:  Výrobky Kermi - více prostoru pro malé koupelny s koupelnovým radiátorem Geneo a Quadris a sprchovým koutem Raya
Share.

About Author

Comments are closed.