Funkční terasové krytiny od společnosti Hinterseer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Terasa plynule navazuje na dům, od jara do podzimu se stává druhým obývacím pokojem či pracovnou obklopenou zelení. Dřevěná krytina pro balkon či terasu je elegantní alternativou minerálních povrchů, jako je dlažba, terakota či beton, které horké letní slunce dokáže rozpálit k nesnesení, zatímco během prvních slunečných dní na jaře zůstávají ještě studené. Funkční terasové krytiny od společnosti Hinterseer dodají venkovním prostorům osobitý styl a moderní vzhled.

Společnost Hinterseer, která na německém trhu působí bezmála 120 let, má v nabídce terasové palubky vhodné pro klimatické podmínky naší zeměpisné oblasti. Dřeviny, jako např. douglaska, sibiřský modřín, tepelně ošetřená borovice či jasan, bangkirai či bambus, dosahují dlouhé životnosti i v nepříznivých podmínkách. Vhodně opracovaná nášlapná plocha zajišťuje zvýšenou odolnost proti skluzu a snadnou údržbu. Použité materiály a jejich dodatečná povrchová úprava umožňují bezproblémovou trvanlivou konstrukci terasy navzdory zátěži, jakou představuje déšť, ostré slunce, sníh a výkyvy teploty a vlhkosti. Pro její dlouhodobou odolnost je nutná pravidelná a důkladná údržba. Společnost Hinterseer nabízí kompletní sortiment prostředků pro čistění a údržbu všech druhů venkovních teras.

Pokud hledáte terasu s vysokou životností a minimálními nároky na údržbu, měli byste zvážit využití terasových dílců z WPC (dřevoplastový kompozit). Společnost Hinterseer nabízí produkty firmy NATURinFORM. Ta pro ně používá směs sestávající z cca 70 % dřevěných vláken s PEFC certifikací, která vznikají jako vedlejší produkt při dřevovýrobě, a cca 30 % polymeru (PE). Terasová prkna NATURinFORM jsou k dispozici v masivním i voštinovém provedení a kromě běžných rozměrů lze na objednávku dodat délky od 1,5 do 13 metrů. V případě větších projektů lze sjednat i individuální barevné provedení. Kartáčované povrchy palubek NATURinFORM jsou zvlášť protiskluzové, a to i za vlhka, netvoří se na nich třísky ani trhliny, a dobře se tak hodí k použití ve veřejných prostorech, jako jsou koupaliště, mateřské školy či hotely. Pro zjednodušení výpočtů spotřeby je na stránkách naturinform.com k dispozici snadno ovladatelný plánovač teras.

Přečtěte si:  Remmers TOP Terasový olej - ošetření venkovních dřevěných teras

Všechny terasové palubky, potřebné nástroje, podkladní materiály, upevňovací prvky nezbytné pro instalaci terasy a prostředky pro ošetření dřeva stejně jako kompletní sortiment parket, podlahových prken, vinylových a laminátových podlahovin naleznete na:

www.hinterseer.com/cz

Share.

About Author

Comments are closed.