Integrovaná podložka ušetří u rigidních podlahovin mnoho času i námahy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U kvalitních rigidních vinylových podlahovin se neustále mluví o jednoduché pokládce, a to i díky integrované podložce. Jakou funkci vlastně tato podložka zastává a proč zvolit krytinu s již integrovanou podložkou? Odpovědi na tyto otázky shrnuje společnost V-PODLAHY u svého TOP modelu Experto Click SPC 50 následovně…

Dub Alicante

NEMUSÍTE SE ZATĚŽOVAT VÝBĚREM A INSTALACÍ PODLOŽKY
Díky integrované podložce odpadá nutnost výběru jiné vhodné podložky. Ušetříte práci a čas, jejž byste s její instalací a výběrem strávili. Kromě toho u podlahovin, které jsou označeny jako vhodné pro podlahové topení, přináší jistotu, že se jedná o podložku ideální právě pro toto vytápění.

POMÁHÁ VYROVNÁVAT DROBNÉ NEROVNOSTI
Z praxe asi každý ví, že zcela rovná podlaha je pouze ideální stav. Právě zde se uplatní výrazná funkce podložky, která pomáhá tyto nerovnosti vyrovnávat, aniž by byly přetěžovány zámkové spoje krytiny. Může tak výrazně prodloužit životnost nové podlahoviny.

Dub Toledo

ZLEPŠUJE AKUSTICKÉ VLASTNOSTI
Další výhodou, kterou integrované podložky přinášejí, je výrazné zlepšení akustických vlastností podlah. Například u podlahy Experto Click SPC 50 se jedná o snížení hluku o 17 dB.

ZPŘÍJEMNÍ POCHŮZKU A TLUMÍ NÁRAZY
Velmi důležitá je podložka i pro příjemnější pocit při pochůzce, protože celá plocha podlahoviny s podložkou lépe vstřebává i případné nárazy. Navíc se stará o tepelnou izolaci podlahy, pochůzka na boso je tak mnohem komfortnější.

www.vpodlahy.cz

Přečtěte si:  Allura Ease - dílce pro pokládku zcela na volno
Share.

About Author

Comments are closed.