FORBO spojuje: vinyl, Marmoleum nebo Flotex propojí všechny místnosti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V minulosti bylo typické, že každá místnost v bytě měla svoji podlahovinu. Obývacím pokojům a ložnicím kralovaly koberce, v kuchyni se stolovalo na „linu“ a koupelny obsadila dlažba. Trendem posledních let je propojovat a sjednocovat, a to nejen podlahoviny, ale i místnosti.

Sametový vinyl Flotex.

Společnost Forbo jako přední výrobce podlahovin reagovala s předstihem na tento trend a sladila, propojila a vzájemně doplnila kolekce svých podlahových krytin. Můžete tak snadno vybrat barevný odstín napříč různými typy podlahovin a případně jej pomocí NCS kódu sladit i s výmalbou stěn. Perfektním rádcem je v tomto směru také Forbo plánovač podlahovin, který krytiny snadno a rychle změní nejen v nabízených interiérech, ale také přímo v tom vašem, postačí k tomu pouze fotografie místnosti.

Sametový vinyl Flotex.

Perfektním řešením pro dodržení jednotného vzhledu dekoru podlahoviny i přes rozdílné způsoby instalace jsou luxusní vinylové dílce Allura. Nabízejí až pět různých kolekcí, a tedy i pět různých variant dílců při zachování jednotného dezénu. Můžete tak v jednom projektu použít dílce v dekoru dubu a instalovat je celoplošným lepením, pouze je pokládat na fixaci, případně zcela na volno nebo zvolit instalaci pomocí click systému. Častou volbou jednotných podlahovin bývají neutrální odstíny, v případě přírodního linolea Marmoleum například šedé i hnědé akcenty, které působí nadčasově a umožňují pouze částečně nebo dokonce i kompletně změnit interiér bez nutnosti měnit krytinu.

LVT Allura.

I když textilie na podlaze nejsou již tak trendy jako dříve a častokrát je lze jen těžko použít do všech místností, vyniká mezi nimi sametový vinyl Flotex. Zejména proto, že kombinuje přednosti koberců i hladkých krytin. Použít se může i v kuchyni či koupelně, neboť se jedná o omyvatelnou textilii s odolným a barevně stálým povrchem, kterému neuškodí ani rozlité víno. Jednotná podlahová krytina v celém bytě má ve finále ještě jednu důležitou výhodu, vedle vzhledu to je i čištění. Při úklidu lze použít stejný čisticí prostředek, ušetří to čas, čisticí prostředky i peníze.

Přírodní linoleum Marmoleum.

Přírodní linoleum Marmoleum.

LVT Allura.

Přírodní linoleum Marmoleum.

Luxusní vinylové dílce Allura.

www.forbo-flooring.cz

Přečtěte si:  BONA SuperSport Pure HD - pro ošetření elastických podlahovin ve sportovních halách
Share.

About Author

Comments are closed.