Dekorativní omítky a barvy Cameleo s efekty kovu, rzi nebo žuly

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Jsme rodinná firma perfekcionistů a exkluzivním povrchům stěn, stropů i podlah se věnujeme již 20 let. Naše počátky jsou v USA, ale nyní sídlíme v Evropě. Osobně testujeme všech našich 30 produktových řad a za jejich kvalitou si skutečně můžeme stát,“ říká o sobě výrobce dekorativních omítek a barev značky Cameleo, jejichž výhradním distributorem v ČR je pražská společnost SPEKTROS s.r.o.

Již mnoho architektů v celé Evropě, Indii, Číně, Rusku, Spojených arabských emirátech nebo Indonésii vyzkoušelo a důvěřuje dekorativním omítkám a barvám značky Cameleo. Vědí, že i díky nim interiéry jejich staveb působí skutečně moderním a stylovým dojmem. Dávno již nemluvíme o štukových omítkách pro pizzerie, ale o skutečně výjimečných a unikátních efektech, které působí exkluzivním dojmem a dotváří zamýšlené vyznění celého díla. Vzhledem k nynějším trendům jsou z nabídky Cameleo nejzajímavější čtyři efekty: dva nejprodávanější – vzhled rzi a Manhattan a dvě exkluzivní novinky pro nejnáročnější zákazníky – kovový a žulový vzhled.

Nejprodávanější efekty již nejsou jen betonové stěrky

  • Vzhled rzi a patiny se dokonale hodí do moderních interiérů s industriálními prvky. Odstíny rzi a patiny jsou v nabídce v osmi různých barevných provedeních.
  • MANHATTAN vytváří příjemný sametový povrch v mnoha odstínech. Obsahuje charakteristické světlé nebo tmavé částice. Natřený povrch získá příjemně jemnou strukturu. Hodí se do všech místností a jedná se o klasický jednovrstvý nátěr.

Nové zajímavé efekty 

  • Kovový vzhled – směs tekutých kovů: železa, mědi a mosazi. Nové unikátní řešení pro úpravu zdí a prvků pro interiérové designéry. Nyní můžete propůjčit interiéru fenomenální vzhled kovu.
Přečtěte si:  Sluneční lázně Dachova se znovu rozzářily

  • Žulový vzhled – pomocí stěrky s rozdrcenou žulou dosáhnete skvělého efektu. Stěrka vytvoří monolitickou souvislou strukturu. Perfektně se hodí do industriálních interiérů. Vhodná je také jako skvělá dekorace zdí, hlavně ve veřejných budovách.


SPEKTROS s.r.o.: REALIZACE BEZ STAROSTÍ
Dokážeme zprostředkovat produkty a dodat zkušené proškolené řemeslníky k realizaci vašich zakázek.


www.spektros.cz

Share.

About Author

Comments are closed.