BARVY Profi 2024/01-02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

letošní zima nebyla jiskřivě bílá, chybělo, pokud jste nevyrazili zrovna do Alp či jiných velehor, azurově modré nebe se zlatým sluncem – shrnu-li, chyběly barvy, převládala splývající nudná šeď. Doufám, že období barev už přichází s blížícím se jarem, a každopádně s pestrou barevnou paletou míříme až k vašim rukám s dalším ročníkem časopisu Barvy Profi. Hned na úvod v něm představujeme tóny vybrané pro letošní rok, mezi nimiž by měly podle výběru významných hráčů na trhu hrát prim broskvová, zlatý med, chladná modrá i pastelově teplý odstín vanilkové.

Barevnost se týká i fasád, které jsou jedním z hlavních témat tohoto vydání, i když zde platí, že všeho s mírou (vkusem a v souladu s případnou památkovou ochranou), a nevyhýbá se ani fasádám dřevěným. Naopak, právě zde se od přirozených tónů, případně trendového přirozeného zešednutí, začínají prosazovat i barvy dříve nevídané.

Problematika plísní v místnostech, ať už doma, v práci, ve školách nebo školkách, je stále aktuálnější, zvyšuje se i poptávka po materiálech, které tomu mají zamezit. Přehled zajímavých materiálů a systémů nabízíme v rubrice Profi téma.

Hlavní současné barevné trendy na jednom místě můžete vidět na veletrhu F&F COLOR (Farbe, Ausbau & Fasade), který je opět po delší odmlce bránou do světa novinek. Pozvánku najdete v rubrice Info a vyrazit na něj můžete od 23. do 26. dubna 2024 do Kolína nad Rýnem.

Přečtěte si:  FAF COLOR 2024 veletrh Farbe, Ausbau & Fasade zve v dubnu do Kolína nad Rýnem

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ,
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.