Interiérové barvy Eternal se speciálními vlastnostmi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ETERNAL IN Stop

ETERNAL IN Stop je interiérová izolační nátěrová hmota zabraňující průniku skvrn z podkladu do nové malby. Touto barvou lze izolovat skvrny v zakouřených místnostech restaurací, bytů aj., skvrny po prostupujících starých malbách, zatékání, rzi, sazích, je vhodná i pro eliminaci skvrn vystupujících ze dřeva, dřevotřískových a dřevovláknitých desek při nátěrech disperzními barvami apod. Nanáší se v jedné až dvou vrstvách, pro správnou funkci musí každý nátěr dokonale proschnout.

ETERNAL IN silver

ETERNAL IN silver je antibakteriální interiérová malířská barva s obsahem koloidního stříbra, která vytváří nátěry dlouhodobě odolné napadení bakteriemi. Je vhodná do míst, kde hrozí vysoké riziko výskytu a růstu bakterií, zejména ve zdravotnických a veterinárních zařízeních, v potravinářských provozech. Dále najde uplatnění v místnostech, kde hrozí znečistění povrchu, jako jsou kuchyně, dětské pokoje, vstupní místnosti a další, kdy díky její vysoké otěruvzdornosti je možné povrch opakovaně očistit vlhkou houbičkou bez zjevného poškození. Nátěry mají nejvyšší možnou třídu omyvatelnosti a jsou bez nepříjemného zápachu. ETERNAL IN silver je bílý a je tónovatelný do mnoha odstínů v systému CSA.

ETERNAL IN Thermo

ETERNAL IN Thermo je vnitřní nátěrová hmota s obsahem termoizolačního plniva ve formě skleněných kuliček, která zvyšuje povrchovou teplotu chladných stěn, a tím zabraňuje vlhnutí vlivem kondenzace vzdušné vlhkosti na jejich površích. Zabraňuje prostupu chladu ze stěn, vzniku plísní, eliminuje projevy tepelných mostů a zvyšuje tepelnou pohodu v místnosti. Je určen k povrchové úpravě stěn interiérů z jádrových, minerálních nebo akrylátových omítek a betonových panelů. Základní odstín je bílý, dá se tónovat do pastelových odstínů různých vzorkovnic v systému CSA. ETERNAL IN Thermo s materiály ETERNAL IN silver a ETERNAL IN steril tvoří dlouhodobě funkční systém na ochranu proti plísním, bakteriím a dalším škodlivým organismům.

Přečtěte si:  Dekorativní omítky a barvy Cameleo s efekty kovu, rzi nebo žuly

ETERNAL odstraňovač plísní

ETERNAL odstraňovač plísní je širokospektrální, vysoce účinný biocidní prostředek určený k likvidaci biotického napadení zdiva, střešních krytin, dřeva a jiných stavebních povrchů. Prostředek působí na plísně, houby, bakterie, mechy a lišejníky a má dlouhodobý protiplísňový účinek. Je určen k sanaci ploch v interiéru i exteriéru. Před jeho aplikací je třeba napadenou plochu zbavit nánosu nečistot a nesoudržných částí. Poté můžeme aplikovat ETERNAL odstraňovač plísní.

ETERNAL IN steril

ETERNAL IN steril je bílá disperzní malířská barva určená k prevenci i potlačení biotického napadení stěn v interiéru. Po celou dobu své životnosti účinně brání vzniku plísní, bakterií a jiných mikroorganismů. Barvu je vhodné použít v místech, kde je žádoucí vysoká čistota prostředí, jako jsou zdravotnická zařízení, školy, nebo v místech s vysokou vlhkostí a značným rizikem růstu plísní a bakterií. V domácnostech je vhodná do dětských pokojů a místností, které používají alergici a astmatici. ETERNAL IN steril je paropropustný, odolný vůči oděru za sucha i mokra. Je tónovatelný do pastelových odstínů různých vzorkovnic v systému CSA.

www.barvy-eternal.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.