Dulux EASYCARE – omyvatelná barva do dětských pokojů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ideální volbou pro výmalbu dětských pokojů je prémiová barva Dulux EASYCARE. Jde o matnou, vysoce omyvatelnou disperzní barvu, která vyniká extrémní odolností vůči otěru a omývání (nejvyšší třída otěru I).

S ohledem na časté využití v dětských pokojích obsahuje minimum těkavých látek (pouze 7 g VOC/l), a je tedy zdravotně šetrná. Unikátní hydrofobní technologie zajišťuje, že případné tekutiny a nečistoty, které se dostanou na zeď, se na povrchu vysráží do malých kapiček. Ty pak snadno sklouznou po povrchu dolů. Díky tomu je možné zdi snadno otřít papírovou utěrkou či navlhčeným hadříkem. I po několikanásobném omytí zůstává nátěr bez poškození a stěny zachovávají živé a zářivé barvy. Už se tak nemusíte bát ušpiněných dětských ručiček, rozlitého čaje či následků malířského umění dětí.

Dulux EASYCARE nabízí vynikající kryvost a vysokou vydatnost až 16 m2/l (2,5litrové balení tak vystačí až na 40 m²). I při své vysoké omyvatelnosti zůstává nátěr paropropustný. Vybírat můžete ze 45 barevných odstínů.

Abyste jednotlivé odstíny mohli vyzkoušet přímo na stěně, je tu Dulux TESTER. Jde o vzorek barvy, který je připravený ihned k použití a vystačí na plochu cca 0,5 m². Dulux TESTER má integrovaný váleček a dávkovač. Protřepete-otevřete-malujete. Volba správného barevného odstínu tak už není žádný problém.

www.dulux.cz

Přečtěte si:  Produkty značky Vitex k nátěrům dřeva v interiéru i exteriéru
Share.

About Author

Comments are closed.