SAPHO: retro styl je naší specialitou

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Už více než půlstoletí můžeme obdivovat krásy retro stylu. Na rozdíl od proměnlivých módních trendů je jeho velkou předností fakt, že zahrnuje všechny ty nejzásadnější, lety ověřené designérské skvosty, od dob viktoriánské Anglie, zvané také antique, přes o něco málo mladší prvky vintage až po poměrně současné retro kousky, které již většina dospělé populace více či méně sama zažila.

Kouzlo retro stylu se skrývá v symbolice. Ta vychází z naší nostalgie, neboť se navracíme zpět ke vzpomínkám, kořenům, tradicím či hodnotám. Retro pro nás též symbolizuje kvalitu, která překonala i desítky generací. Zároveň nás tento styl fascinuje, podněcuje naši přirozenou zvídavost a zájem o historii. Retro ale také inspiruje. Promítáme ho do současných trendů, experimentujeme s dalšími styly nebo moderními prvky a snažíme se jej do budoucna i sami tvořit.

Retro styl tak do koupelny vnáší nadčasový design, který jen tak nevyjde z módy, ale také výjimečnost, noblesu a tradici. Oslovuje nejen milovníky starých časů, ale je oblíbený též u designérů, kteří jím dávají interiérům jedinečný a osobitý styl. Obdivujeme i jeho obrovskou rozmanitost. Koupelnou v retro stylu lze vyjádřit nespoutaného ducha mládí a idealismu nebo pozdvihnout impozantnost, vášeň a eleganci jiné éry. Jeho kombinací s moderními prvky a technologiemi pak vytváříme z koupelny prostor, který bude příjemný, stylový a funkční zároveň.

V nadčasovém katalogu SAPHO RETRO naleznete ucelenou nabídku stylových produktů, se kterými vytvoříte dokonalý interiér z dob minulých. Najdete v něm například klasické či zdobené volně stojící vany, elegantní a praktická umyvadla s podstavci, okouzlující koupelnový nábytek, designové vodovodní baterie a sprchy, ale i tematické keramické obklady a koupelnové doplňky, díky nimž bude vaše retro koupelna perfektní do posledního detailu.

Přečtěte si:  Nástěnné sprchové panely Schell Linus Trend

www.sapho.cz

Share.

About Author

Comments are closed.