Velký formát dubu Variante French XXL na podloze rodinného domu v Novém Jičíně

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mladá rodina v Novém Jičíně hledala do svého nového rodinného domu kvalitní, přírodní, a přitom cenově dostupnou podlahovinu, která by svým odstínem a charakterem ladila s celkovým moderním pojetím interiéru.

Na doporučení architekta se majitelé rozhodli vybavit svůj dům na ploše 95 m2 velkoformátovou třívrstvou dřevěnou podlahou Timber Top, Dub Variante French XXL z kolekce Wild Beauty. Velká prkna s rozměry 14,5 x 240 x 2450 mm, nášlapnou dubovou vrstvou 3,2 mm, mikro 4V spárou a spojením tuff loc 5G mají kartáčovaný povrch ošetřený extrémně matným UV olejem, díky čemuž dokonale vyniká krása přírodního materiálu. Velké formáty prken zároveň interiér opticky zvětšují.

Aby podlaha v rodinném domě spolehlivě fungovala, zvolila realizační firma PW interier s.r.o. z Olomouce jako způsob pokládky celoplošné lepení prken. To zaručuje její stabilitu a spolehlivost i při zatížení kuchyňskou linkou a těžkým nábytkem. Pro dokončení podlahy majitelé zvolili dubové lišty KGM Modern 40, které s ní dotvářejí jeden celek. Na závěr bylo provedeno finální čištění a nanesen WOCA Pečující olej Diamond Active, přírodní. Jako běžnou údržbu podlahy používají majitelé Rubio Soap (Mýdlo na olejované podlahy) a Rubio Universal Maintenance Oil (Pečující olej).

www.floorforever.cz


PW INTERIER s.r.o.

Česká firma se sídlem v Olomouci byla založena v roce 2006. Zabývá se projektováním a realizacemi kompletních interiérů i exteriérových prostor. Ať už se jedná o rekonstrukci bytu či novostavbu rodinného domu, řešení veřejných objektů, kanceláří či jakýchkoliv typů komerčních prostor, vždy je pro firmu nejdůležitější spokojenost klientů. Proto také spolupracuje s renomovanými výrobci a dodavateli materiálů. V segmentu podlah se jedná o obchodní síť FLOOR FOREVER – dodavatele dřevěných, vinylových a laminátových podlahovin.

www.pwinterier.cz


 

Share.

About Author

Comments are closed.