Supellex – svět kvalitních designových podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Supellex – svět podlah s.r.o. je firma s tradicí, na našem trhu s podlahami působí už od roku 2004. Ve svých prodejních centrech v Brně, Praze, Plzni, Ostravě, Zlíně a Velké Bíteši nabízí široké portfolio podlah různých typů od českých i zahraničních firem.

Kolekce dřevěných podlah od špičkového výrobce Boen

Z vizuálního hlediska je dřevo nejatraktivnější možností výběru podlahové krytiny. Je autentické, teplé, krásné, ale také extrémně robustní. Dřevěné podlahy jsou vyrobeny tak, aby byly součástí každodenního života a zároveň zůstávaly dlouhodobě krásné. Dvouvrstvé a třívrstvé parkety Boen s lakovanou či olejovanou povrchovou úpravou lze pokládat díky unikátní technologii BOEN X-press plovoucím způsobem, ale zároveň jsou vhodné i pro celoplošné lepení k podkladu.

Vinylové podlahy Designart od francouzského výrobce Gerflor

Kolekce Designart nabízí jedinečnou možnost vybrat stejný dekor v provedení nejen lepeného a zámkového vinylu, ale také v poslední době žádaného rigidního vinylového dílce. Tento materiál dobře snáší vlhkost i vodu, snadno se udržuje a má dobré tepelné a akustické vlastnosti. Navíc se vyrábí v různých zátěžových třídách, což umožňuje variabilní použití.

Vinylové podlahy Designline 800 od německého výrobce Wineo

Kolekce Designline 800 je vyvinuta podle nejnovějších trendů, čímž dodá interiéru individuální a nezaměnitelný vzhled. Nabízí 42 inovativních dekorů v osmi různých formátech. Designline 800 s nášlapnou vrstvou 0,55 mm je prémiovou variantou v oblasti vinylových krytin, a proto je ideální nejen pro komerční objekty, ale také pro náročné požadavky bytových prostor.

Přečtěte si:  Vstupní rohože QUICK MAT v nabídce společnosti Gerflor

www.supellex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.