Dubové podlahoviny ESCO – masivní i vícevrstvé, v různých tloušťkách i šíři prken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

České podlahoviny od českého výrobce ESCO – toto spojení platí na našem trhu s podlahami již více než 20 let. Za tuto dobu si firma ESCO vybudovala pevnou pozici výrobce masivních i vícevrstvých dubových krytin nejen v České republice, ale i po celé Evropě.

ESCO nabízí své produkty v různých konstrukčních provedeních – masiv, dvouvrstvé a třívrstvé. V kombinaci s tloušťkami 14, 15 a 20 mm si zákazník může vybrat i šířky prken v rozpětí od 10 do 24,5 cm. Každý zákazník má tedy možnost vybrat si podlahovinu přesně podle své představy.

Kromě klasických prken vyrábí ESCO také ostatní vzory, jako například stále populárnější stromeček nebo vzor Chevron. Na poptávku může dodat i kazetové vzory. Dvouvrstvá a třívrstvá konstrukce je vhodná i pro podlahové topení.

Všechny podlahoviny jsou olejovány tvrdými voskovými oleji pro použití jak v bytových, tak i v komerčních prostorech. Tato povrchová úprava je již plnohodnotná a po pokládce se nemusí nikterak povrchově finalizovat.

Nejžádanější je výrobková řada KOLONIAL, která se vyznačuje středně hlubokým kartáčovaným povrchem, a řada SOFTONE pouze s jemným kartáčovaným povrchem. Hladký povrch zastupuje řada CHATEAU. V nabídce jsou i dvě řady postaršených podlahovin KAREL IV. a PELGRIM. Nabídku uzavírá řada VINTAGE, která se vyznačuje nepravidelným katrovaným povrchem.

Každá řada má navíc osm barevných odstínů, takže nabídka je opravdu pestrá. Krytiny jsou vyráběny i v různých kvalitativních tříděních – od čistého až po rustikální vzhled.

Přečtěte si:  Vytváření kontrastů pomocí barev, podlahy Egger jsou krásným doplňkem moderních barevných motivů

To vše je možné vidět v prodejním centru ESCO v Radomyšli (cca 6 km od Strakonic) na ploše 500 m² nebo u obchodních partnerů po celé republice. Seznam partnerů je uveden na webových stránkách www.escopodlahy.cz. Jak bude podlahovina vypadat v celém domě či v konkrétní místnosti? To si můžete prohlédnout během pár chvilek v nové aplikaci na webových stránkách – stačí vyfotit konkrétní místnost a vybrat typ krytiny a ihned vidíte, jestli je výběr správný.

Kontakt

Adresa firmy a prodejního centra:
ESCO PODLAHY s.r.o.
Blatenská 267, 387 31 Radomyšl
www.escopodlahy.cz
podlahy@escopodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.