PODLAHY Profi 2020/05

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

při tvorbě médií se často používá bonmot, že špatná zpráva je dobrá zpráva – tedy že ty špatné zaujmou čtenáře vždy víc než něco povedeného. Nicméně i přesto mám pro vás na úvod hned dvě zprávy dobré. Obě se týkají staveb, které povstaly z popela, jedna z nich doslova, druhá obrazně. Tou první je Jurkovičova útulna Libušín na beskydských Pustevnách, která před šesti lety vyhořela, nyní byla dokonale obnovena a v závěru července slavnostně otevřena. Vše přitom původními metodami, materiály, ručním řemeslným zpracováním a před tímto mimořádným výkonem se tak patří smeknout.

Druhá dobrá zpráva je dokončení hlavní fáze rekonstrukce Šlechtovy restaurace v pražské Stromovce, která se z totální ruiny opět stala po dlouhých letech korunou královské obory. V článcích se do obou staveb podíváme a samozřejmě také nahlédneme, jaké podlahy budou mít pod nohama první návštěvníci. Tématy čísla 5 jsou dále novinky ve stavební chemii, ukázky trendových podlahovin, které umožňují jednotnou podobu podlah v celém bytě, v článku doc. Ing. Jiřího Dohnálka, CSc., se dozvíte, jak vybírat a kombinovat podkladní a nášlapné vrstvy a Pepa Voborník odpoví na otázky: Taky hledáte vlhkost v podlaze, a nevíte jak? Umíte si změřit vlhkost v podlaze sami, nebo se spoléháte na druhé? Novinkou je rozšíření o tematiku obkladů a dlažeb, které zvětšuje záběr časopisu a doplní jej o další zajímavá témata.

Přeji vám krásné babí léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.