Masivní dřevěné terasy Outdoor Massive z nabídky FLOOR FOREVER

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

WPC terasy Perwood

Obchodní síť FLOOR FOREVER má ve svém sortimentu terasy WPC od firmy Perwood. Jedná se o materiál, který spojuje nejlepší vlastnosti dřeva a PVC – přírodní vzhled, vysokou trvanlivost a minimální nároky na údržbu. Terasy WPC jsou odolné vůči vodě, hnilobě, parazitům a slunci, a proto jsou ideální do všech exteriérových realizací, jako jsou např. terasy, zahrady, balkony, k bazénům atd. Díky 100% recyklovatelnosti jsou šetrné k životnímu prostředí. Jejich montáž je rychlá a jednoduchá. Součástí nabídky je i veškeré potřebné příslušenství.

Outdoor Massive

Masivní dřevěné terasy Outdoor Massive z nabídky FLOOR FOREVER jsou příjemné a teplé na dotek. Mají široké uplatnění, dají se položit na střechy, garáže, balkony nebo i kolem bazénů. Aby si každý zákazník našel dřevinu podle svého gusta a finančních možností, nabízí obchodní síť FLOOR FOREVER jak exotické (Garapa, Massaranduba, IPE, Teak JAVA, Cumaru, Bangkirai, Mukulungu, Merbau, Angelim Amargosso), tak i měkké dřeviny (Thermo Smrk Kodiak, Thermo Borovice, Modřín Sibiřský a Borovice – Impregnovaná). Ke všem dřevinám jsou také k dostání vhodné podkladní hranoly a příslušenství v podobě terčů, podložek, vrutů a klipů.


Akce na extriérové oleje Woca – přírodní, teak, bankkirai (3 l)

Jakožto ryze přírodní materiál vyžadují masivní dřevěné terasy zásadnější péči než WPC terasy. Aby se zvýšila odolnost povrchu dřeva vůči nečistotám a vlhkosti a omezila se tvorba plísní a hub, je vhodné terasu ošetřit Exteriérovým olejem WOCA, který dokáže prkna účinně ochránit, a to i před UV zářením. V nabídce obchodní sítě FLOOR FOREVER najdete širokou škálu barevných odstínů exteriérových olejů WOCA. Odstíny Přírodní, Teak a Bangkirai v současné době zakoupíte za akční maloobchodní cenu 1553 Kč/3 l bez DPH. Akce platí od 15. 3. do konce roku 2021 nebo do vyprodání zásob.


PERWOOD TOP za akční zaváděcí cenu

Od jara 2021 má obchodní síť FLOOR FOREVER ve své nabídce novinku PERWOOD TOP, nový co-extrudovaný terasový profil, který splňuje nejvyšší požadavky moderního bydlení jak ze strany kvality, tak i designu. Výjimečných vlastností je dosaženo použitím materiálu CoolTopShield, kterým je potažena celá pochozí strana terasového prkna. Tím se PERWOOD TOP zásadně odlišuje od běžných WPC produktů. Od 6. 4. do 30. 6. 2021 lze tento produkt v pěti barevných odstínech pořídit za zaváděcí cenu 1497 Kč/m2 bez DPH. Jedná se o doporučenou maloobchodní cenu v Kč/m2 bez DPH.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.