Roca – španělská elegance. Šest kolekcí, šest trendů.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Marble Noveau

Paleta odstínů indiga a kobaltu, působící naturálním dojmem, decentně proplétaná zlatými pavučinami nenásilně navozuje svůdnou a elegantní atmosféru renesance. Tento jedinečný mramor je unikátní také formátem 120 x 120 cm.

Havana

Různorodost a nápaditost – vlastnosti, které hravým způsobem umožňují návrat do minulosti plné nepřeberného množství nadčasových motivů. Ty umožňují nekonečnou škálu vzorů a kompozic. Série Havana nabízí formát 20 x 20 cm a čtyři verze: Jazz, Soul, Retro a Blues.

Maiolica

Všestranná kolekce krémových barev. Zvlněné reliéfy se prolínají s ručním vzorem a jsou zalité lesklou glazurou. Série plná jemnosti a půvabu nenuceným způsobem vzdává hold tradici a starobylé keramice. Každá z šesti barev této řady má vlastní dekor s různými vzory, které mohou být náhodně kombinovány mezi sebou.

Weekend

Decentnost barev a střídmost tvarů dlažby a obkladu Weekend dodává prostoru industriální styl, a proto se tato série hodí zejména pro komerční prostory a moderní interiéry. Dlažba kopíruje vzhled betonu a je nabízena v neutrálních odstínech Arena, Gris, Visón, Grafito a v široké škále velikostí od velkých tenčených formátů 120 x 120 R cm až po malé klasické rozměry 31 x 61 cm. Obklad kromě základního provedení nabízí také zajímavý plastický dekor nebo netradičně řešený patchwork, obojí ve formátu 21,4 x 61 cm.

Mystery

Kámen je jednoznačně ideálem moderních koupelen. Svým dekadentním stylem a osobitostí vytváří elegantní atmosféru. Dlažba Mystery, na pohled připomínající tmavý kámen, umožňuje perfektní splynutí temně zbarveného povrchu s jemnými bílými žilkami.

Přečtěte si:  Černé obkládačky Rako v expozici Black & Light Depo

Joy

Život v pohybu. Exploze barev s expresivním vyjádřením radosti ze života, taková je série Joy. Velmi jemné lesklé reliéfy, šarm rustikálního provedení a široká škála barev jsou hlavními rysy těchto obkladů. Dostupné jsou v rozměrech 11 x 25 cm a barevném provedení Lavender, White, Velvet Pink, Burgundy, Tender Grey, Dark Grey, Atoll Blue a Peacock Green.

Obklady a dlažby Roca si můžete prohlédnout v Laufen Prague Gallery, I. P. Pavlova 5, Praha, nebo u našich prodejců.

www.roca.cz

Share.

About Author

Comments are closed.