DESIGNART do celého bytu či domu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Místnosti či části bytu se liší svým využitím a zatížením, výběr správné podlahové krytiny je tak velmi důležitý. V dnešní době je trendy i praktické mít jednotné podlahy v celém objektu. Ovšem zcela jinou zátěž musí vydržet podlahoviny v předsíni či kuchyni oproti málo frekventované ložnici či pracovně.

Společnost Supellex – svět podlah doporučuje kolekci DESIGNART od francouzského výrobce Gerflor, která splňuje veškeré tyto nároky.

Vybrané dekory kolekce DESIGNART mají jedinečnou možnost vám nabídnout stejný dekor v provedení nejen lepeného a zámkového vinylu, ale také v poslední době žádaného rigidního vinylového dílce. Tento materiál dobře snáší vlhkost i vodu, snadno se udržuje a má dobré tepelné a akustické vlastnosti. Navíc se vyrábí v různých zátěžových třídách, což umožňuje variabilní použití. Proto, pokud je prioritou mít stejný dekor ve všech místnostech, pak s kolekcí DESIGNART opravdu nemusíte dělat kompromisy.

Kolekci DESIGNART můžete vidět v showroomech Supellex – svět podlah v Praze, Brně, Plzni a Velké Bíteši nebo u vybraných obchodních partnerů.

www.podlahy-designart.cz

Přečtěte si:  Nová generace vinylových podlahovin Floover Splash Design
Share.

About Author

Comments are closed.