Jak vybrat vhodnou fasádní barvu MISTRAL? Aby nejen fasádě domu slušela, ale i vydržela.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Při výběru fasádních barev vám poradí odborníci tradičního výrobce fasádních barev MISTRAL. Díky více než 25letým zkušenostem z výroby a prodeje fasádních barev nabízí Mistral léty ověřené a odzkoušené produkty.

Mezi nejoblíbenější tradiční Mistral fasádní barvy patří akrylátová fasádní barva Mistral Fasade, a to především díky výborné krycí schopnosti a atraktivnímu poměru ceny a vlastností barvy. Letitým hitem v prodeji fasádních barev je díky snadné aplikaci, dlouholeté životnosti a stálobarevnosti silikonová fasádní barva Mistral Silikon. I přes vysokou krycí schopnost je nutné aplikovat dva nátěry pro dosažení garantované mechanické odolnosti a životnosti nátěru. Cenově je mezi akrylátovou a silikonovou barvu vložena matná akrylátová fasádní barva MIPASIL s obsahem siloxanu z výrobního závodu mateřské společnosti MIPA SE (Německo). Ta má díky inovativnímu složení vysokou paropropustnost (V1) a nízkou nasákavost. Je vhodná pro sanační nátěry zateplovacích systémů (ETICS) a nátěry minerálních omítek.

Použita silikonová fasádní barva Mistral Silikon, Chomutov.

Nejen pro historické budovy je díky vynikající hodnotě paropropustnosti (sd = 0,04 m) vhodná minerální silikátová fasádní barva Mipa Fassaden Silikatfarbe. Předností všech fasádních barev Mistral a Mipa je díky využívání vlastních světlostálých pigmentů vysoká stálobarevnost a díky širokému výběru ze vzorkovnic i pestrost barev. Při realizaci nátěrů fasád každý řemeslník ocení i široký výběr balení, od 1 litru přes 5 litrů až po 10litrové balení. Správnému výběru fasádní barvy vždy předchází posouzení stavu podkladu a doporučení vhodného penetračního přípravku. I zde nabízí Mistral Paints léty ověřené produkty, jako jsou např. nanopenetrace s vysoce hloubkovým účinkem Mistral Elite nebo syntetická penetrace na bázi akrylátové pryskyřice s vysoce hloubkovým účinkem pro zpevnění kritických pískovitých a křídovatých podkladů Mipa Tiefgrund LH.

Přečtěte si:  Systém BARLET pro dokonalou fasádu každého domu

www.mistral-paints.cz

Share.

About Author

Comments are closed.