BARVY Profi 2020/02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

říká se, že fasáda je tváří domu – a stejně tak je také vystavena povětrnostním vlivům, slunci, vlhku, mrazu (jak říká trefně i Jiří Žáček ve své básničce: Tvář, ta musí snášet mráz, déšť, jinovatku, zato ty si hovíš pěkně v teple, zadku! ).

Aby fasáda zůstávala stále krásná a bez poskvrny, je důležité ji chránit před biologickým znečištěním. Je to široké téma, jemuž se v tomto čísle věnujeme hned z několika pohledů, které na sebe navazují a vzájemně se doplňují. Proč vznikají plísně na fasádách, co mohou způsobit a jak jim předcházet, vysvětluje ve svém textu odbornice na tuto problematiku RNDr. Kateřina Klánová, CSc. Metodiku pro stanovení rizika napadení fasád s ETICS mikroorganismy zpracoval s kolegy Ing. Martin Jirků. Více se také dozvíte o materiálech a novinkách, které jednotlivé firmy k řešení této problematiky nabízejí.

Přeji vám příjemné čtení.

Jana Komárková, šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Přečtěte si:  Jurkovičovo Peklo na Novoměstsku: dřevo, barvy, ornament

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.