Bona Domo pro dřevěné podlahy v domácnostech

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bona Domo je novou inovací společnosti Bona, která využívá materiály s nižšími náklady
a nabízí silnou alternativu v segmentu bytových povrchových úprav. Lak Bona Domo byl vyvinut pro snadnou aplikaci jako 1-složkový produkt, funkční a rychleschnoucí základní lak, který je možné mezibrousit již po 1,5 hodině.

Z hlediska výkonu je dobře vybaven, aby zvládnul většinu domácích prostor a nabídl tak dobrou odolnost proti opotřebení v domácnostech a běžným domácím chemikáliím. Bona Domo lze kombinovat se všemi základními laky Bona, ale lze jej také použít přímo na holé dřevo, kterému dodá světlé zbarvení.

Během schnutí na surovém dřevu, obzvláště na dřevinách bohatých na taniny, jako je například dub, často vykazuje mléčný vzhled. Tento proces je běžný a dočasná reakce zmizí po úplném zaschnutí laku.

Všimněte si však, že u tropických dřevin se doporučuje vždy použít základní lak z důvodu možné reakce s množstvím extraktivních látek. Stejné doporučení platí, pokud podlahovina představuje zvýšené riziko bočního slepení hran.

Vysoká viskozita – lepší plnivost

Viskozita u Bona Domo je o něco vyšší než obvykle a je nejlepší aplikovat jej válečkem s Bona Polyester Roller, ale možnou alternativou je i váleček Bona Microfiber Roller.

www.bona.com/cz

Přečtěte si:  Profesionální brusné stroje pro podlaháře Bona Belt, Bona Edge, Bona FlexiSand
Share.

About Author

Comments are closed.