OIKOS a ARTEVIVA, dekorativní materiály na stěnu a podlahu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Individuální přístup k potřebám konkrétního projektu a schopnost najít nejvhodnější řešení je to, co mimo jiné charakterizuje vztah mezi obchodní společností AVIS COLOR a jejími zákazníky. Výhradní dovozce dekorativních barev a materiálů italského výrobce OIKOS rozšířil sortiment o další produkty, zejména o výrobky systému ARTEVIVA. Díky tomu může na jednom místě poskytnout široký výběr výrobků pro ochranu a dekoraci stěn i podlah v interiéru a exteriéru, a to v nejvyšší kvalitě.

Designové novinky, které zaujmou jedinečným vzhledem a originálními možnostmi ztvárnění stěn:

TIEPOLO OIKOS – originální kolekce

TIEPOLO je kolekce dekorativních vápenných materiálů, které v různých finálních úpravách a jedinečné paletě odstínů vzdávají hold tvorbě malíře Tiepola. Architekt G. Cappellini se nechal inspirovat jeho nadčasovou tvorbou a vytvořil pro Oikos originální kolekci specifických odstínů, jež v různých dekorech vnášejí do moderních interiérů unikátní vzhled a vzdušnost vápenných materiálů v kombinaci s vysokou odolností povrchů. Odstíny kolekce jsou koncipovány do barevných schémat, která inspirují a pomáhají při vytváření malých uměleckých děl v každém prostoru.

Betonové stěrky trochu jinak

Jednou z možností, jak zjemnit a zpříjemnit strohost a neosobnost betonových povrchů, je použití plastických textur s rostlinnými nebo abstraktními motivy. Přírodní vápenný materiál MARMORINO NATURALE FINE Oikos díky svému speciálnímu složení umožňuje lehce a precizně ztvárnit nejjemnější detaily takovýchto dekorů (mandal). Tvárný a odolný materiál současně nabízí mnoho dalších dekorativních efektů, od hladkých textur mramorových povrchů po kreativní originální struktury. A vždy vytváří povrch s nenapodobitelným šarmem luxusního vzhledu.

Přečtěte si:  ZERO DecoStyle Beton pro jedinečné povrchy

BIOCOMPACT ELASTIC – nové dekory betonů

Originální dekorativní materiál s vynikající odolností a velmi vysokou elasticitou přináší nové neotřelé dekory pohledových betonů jak pro interiér, tak pro fasády. Díky vynikající elasticitě je vhodný i na problematické povrchy. Na běžné stěny v interiéru jej lze použít bez dalších ochranných nátěrů.


ARTEVIVA – podlahy bez spár

Vynikající odolnost, snadnost rychlé aplikace a prestižní vzhled povrchů podlah a stěn, to jsou vlastnosti, pro které vyhledáte dekorativní systém ARTEVIVA. Zejména pak chcete-li vytvořit vysoce odolné povrchy beze spár s jedinečným designem v koupelnách, kuchyních, včetně úprav umyvadel nebo bytového zařízení. Významně usnadňuje rekonstrukce podlah, sprchových koutů a koupelen, neboť není nutné odstraňovat původní dlažbu a obklady. Díky vysoké pružnosti zabraňuje vzniku povrchových prasklin. Vynikající odolnost trvalému působení vody a snadná údržba doplňují výčet předností tohoto systému.

Všechny uvedené materiály se aplikují v slabé síle vrstvy, nezatěžují podklad a mohou být realizovány i na místech, kde by to jinak nebylo technicky možné. Umí se dokonale přizpůsobit požadavkům designérů a v každém prostoru vytvořit jedinečný povrch. Ekologické materiály jsou zárukou vysokého komfortu bydlení.

www.aviscolor.cz • www.oikos-paint.cz

Share.

About Author

Comments are closed.