Flügger – skandinávská kvalita pro dokonalý design

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skandinávská kvalita pro luxusní vzhled

Flügger Flutex 5 je akrylátová barva na stěny s výbornou krycí schopností. Snadno se nanáší a poskytuje matný, robustní, mechanicky odolný a omyvatelný povrch. Umožňuje tónování do barevných odstínů Flügger 900, NCS, RAL. Ideální je pro použití do obývacích pokojů, kanceláří a komerčních prostor.

Perfektní odstíny, žádný kompromis

Flügger ColourPin II je nepostradatelným pomocníkem každého, kdo pracuje s barvami a barevnými schématy, vyžaduje dokonalou souhru odstínů a cílí na dokonalý vzhled.

Unikátní spektrometr ve spojení s mobilní aplikací umožňuje skenování, ukládání a sdílení odstínů barev na vašem smartphonu. Kompaktní design spektrometru usnadňuje jeho každodenní používání.

U naskenovaných odstínů se zobrazí informace o nejbližším shodném Flügger, RAL nebo NCS odstínu, ale také je k dispozici převodník do CMYK a RGB. Obsahuje i databázi téměř 500 vzorů designových tapet Fiona.


Doporučená MOC spektrometru je 6700 Kč s DPH, zaváděcí cena 4355 Kč. Při zakoupení zároveň obdržíte MKT balíček a voucher na částku 5000 Kč na odběr kvalitních produktů u smluvních partnerů Flügger.


www.flugger.cz

Přečtěte si:  KEIM Innotop® – zážitek z barvy
Share.

About Author

Comments are closed.