BARVY Profi 2021/01-02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

současná mimořádná doba nás skoro každodenně překvapuje novými mimořádnými opatřeními, opodstatněnými, i těmi, nad nimiž rozum stojí. Po téměř roce v tomto stavu už se o něm ani v naší zemi, kde jsme tím pověstní, zrovna nevtipkuje (i když „překlad“ slova lockdown na domahnij neveselý úsměv vzbudit může). Své o něm vědí nejen třeba majitelé zavřených obchodů, ale mimo jiné i učni řemeslných oborů, o nichž píšeme na straně 80, kteří jsou už dlouhé měsíce bez možnosti praxe, někteří před závěrečnými zkouškami.

Co dnes boduje, jsou mimořádné materiály, které mohou usnadnit boj s neviditelným nepřítelem. Jaké to mohou být a na jaké bázi fungují, se podrobně dozvíte v článku o materiálech a principech ochranných nátěrů s antimikrobiálními a virucidními účinky. Šeď dnů snad rozjasní příspěvek o barvách roku 2021 a víru v to, že s časopisem můžete počítat i v roce letošním, který bude jistě neméně mimořádný, doloží i první díl nového seriálu o tom, jaké zajímavé techniky dříve naši předkové uměli a používali.

Přeji vám co nejvíce síly, optimismu a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.