PODLAHY Profi 2021/01-02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

letos se ve své tradiční podobě poprvé za 32 let nekonal veletrh DOMOTEX. Uskuteční se vzhledem k pandemii koronaviru pouze DOMOTEX DIGITAL DAY, který má termín určený na 20. května 2021, kdy bude možné sledovat ukázky novinek pro letošní rok. Na představení nových trendů v podlahovinách si tedy bohužel ještě počkáme, ale už například nyní víme, s jakými barvami je budou interiéroví architekti ladit – známé jsou už „barvy roku“, které by měly udávat tón na nejbližší období.

A pak jsou trendy, které panují dlouhodobě, a naopak stále nabírají na síle – k těm patří recyklace a upcyklace, tedy využívání různých odpadových materiálů, v našem případě k výrobě podlahovin. Ty mohou být třeba z duší kol, rostlinného odpadu nebo PET lahví, které se uplatňují nejen jako materiál podlahovin, ale i v povrchové úpravě. Také o nich se v tomto vydání dočtete, spolu s tématem, které je klasické a přitom trendové – jde o dřevěné podlahoviny, které v sobě spojují tradici, nejvyšší aktuálnost i požadavky ekologické. Zabýváme se dřevem a jeho vlastnostmi, novými produkty, historií parketových vzorů, situací českých výrobců v současné době a jako perličku představíme nově zrekonstruovaný Španělský sál Pražského hradu.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.