Čtyři stylové kolekce pod značkou Roca

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Přírodní kámen, dekor dřeva, čistý minimalismus i „beton look“, to jsou čtyři stylové kolekce, které představuje značka Roca.

Rupestre 120 x 120

Rupestre 120 x 120 je keramická dlažba, která imituje přírodní kámen v odstínech šedé a s mírně výraznými žilkami. Velká variace odstínů mezi kusy zvyšuje přirozený vzhled produktu. Velký formát umožňuje pokládku s minimální spárou 1 mm, a to ve vnitřních nebo vnějších prostorech.

Indiana

Krása a sofistikovanost dřeva je přenesena na keramickou dlažbu s jedinečnou různorodostí a bohatým zbarvením. Každý kus dlažby Indiana spojuje základní odstíny dřeva v přirozenému dezénu, který napodobuje suky a praskliny přirodního dřeva, jeho strukturu a hluboké žíly a výrazné kaštanové tóny.

Tailor + Indiana

Průmyslem inspirovaný cement je styl, které nikdy nevychází z módy. Kolekce Tailor našla inspiraci v leštěných podlahách prvních loftů v New Yorku. V kombinaci se sérií Indiana vytváří zajímavý kontrast přírodního dřeva s industriálním cementem.

Fraké

Do dlažby Fraké se promítá skandinávský minimalismus a japonský duch v jednoduchém, autentickém a elementárním dezénu. Je ideální k vytváření čistých, stylově perfektních prostorů.

www.roca.cz

Přečtěte si:  Samouzavírací umyvadlové armatury SCHELL pro veřejný sektor
Share.

About Author

Comments are closed.