Xyladecor, Luxol – prémiové produkty pro ochranu a dekoraci dřeva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Xyladecor, značka prémiových produktů pro ochranu a dekoraci dřeva, neustále pracuje na inovativních řešeních, jež posouvají péči o dřevo o krok napřed. I díky tomu nabízí už více než 40 let špičkové produkty, které poskytují ochranu a zároveň udržují a posilují přirozené vlastnosti dřeva.

Letošní novinkou pro péči o dřevo je Xyladecor NATUR PRO. Jde o prémiovou olejovou středněvrstvou lazuru na vodní bázi pro použití v interiéru i exteriéru. Na povrchu dřeva vytváří silný, elegantně polomatný saténový film, který ho chrání proti UV záření a nepřízním povětrnosti. Nátěr je odolný proti běžným čisticím prostředkům v domácnosti. Krémová konzistence produktu zajišťuje jeho lehkou aplikaci, lépe se tak roztírá a více penetruje do dřeva. Navíc zvyšuje přilnavost dalšího nátěru. Zvýrazňuje strukturu dřeva, nezapáchá, je rychleschnoucí a vyniká vysokou vydatností až 14 m2/l. Xyladecor NATUR PRO je určen pro veškeré dřevěné povrchy, jako jsou obklady domů, chaty, altány, pergoly, ploty, balkony, okna, dveře a jiné dřevěné povrchy v exteriéru i interiéru. Dřevo ochrání až šest let a vybírat můžete z osmi odstínů.

Tradiční česká značka Luxol je oblíbená víc než 40 let. V posledních dvou letech rozšířila nabídku o novinky Luxol Dekor, Luxol Originál Vintage a Luxol Originál AQUA, které přinášejí nejen skvělé vlastnosti, ale zároveň i trendy odstíny.

Ideálními pomocníky v péči o dřevo jsou produkty z řady Luxol Originál. Díky vylepšené receptuře chrání tenkovrstvá olejová lazura Luxol Originál dřevěné předměty proti povětrnostním vlivům a UV záření. Navíc nabízí bohatý výběr zajímavých odstínů, které zvýrazňují přirozenou strukturu dřeva. Díky speciální technologii vody v oleji nátěr lépe penetruje do dřeva, zvyšuje jeho vodoodpudivost a zaručuje rovnoměrný rozliv. Ovšem pokud chcete dřevu navíc dodat „starodávný nádech“, sáhněte po dekorační lazuře Luxol Originál Vintage.

Přečtěte si:  S Xyladecorem Terrace bude terasa opět jako nová

Ta zajišťuje komplexní ochranu dřeva ve zcela nových trendy odstínech. Mezi hlavní benefity patří zvýšená vodoodpudivost, mechanická odolnost, vysoká přilnavost dalšího nátěru, hluboká penetrace a rovnoměrné rozptýlení pigmentu.

Řada se nedávno rozrostla o novinku Luxol Originál AQUA. Jde o tenkovrstvou olejovou vodou ředitelnou lazuru pro dekorativní nátěry dřeva v exteriéru. Dřevo chrání proti UV záření, je rychleschnoucí, dodává mu matně saténový vzhled, zajišťuje zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost nátěru a mechanickou odolnost. Je vhodná pro nátěry plotů, dveří, pergol, zahradního nábytku, obkladů domů, okenic, chat, chalup a jiných dřevěných povrchů v exteriéru. Díky krémové konzistenci se snadno aplikuje a již po 20 minutách je odolná vůči prachu, po 90 minutách pak i proti dešti. Jedná se o barvu typu 2 v 1, takže při běžném použití lze lazuru aplikovat bez základního nátěru.

www.xyladecor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.