Dubové podlahy ESCO pokládané „do stromečku“ trochu jinak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Moderní pojetí pokládky širokých dubových podlah ESCO do stromečku – tento styl pokládky je velkým aktuálním trendem a i u nás je v současné době čím dál tím oblíbenější.

Použitím pokládky „do stromečku“ získá dům či byt jedinečný vzhled kombinace klasického základu s moderním stylem. Je to hlavně tím, že rozměry jednotlivých prken jsou větší a dominantnější než dobře známé a v dřívější době hodně používané parkety.

Na rozdíl od těchto parket, kde se šířka jednotlivých vlysů pohybovala kolem 7 cm, velkoplošné podlahy ESCO kladené do stromečku mají šířku 12 nebo 17,5 cm, což v kombinaci s délkou kolem 60–70 cm dodává podlaze opravdu výjimečný vzhled.

Produkt ESCO ve vícevrstvém provedení můžete použít i v kombinaci s oblíbeným podlahovým topením. Krytina se celoplošně lepí k podkladu pomocí pružných lepidel, což zaručí výborný pochozí komfort. Vyrábí se na vícevrstvé konstrukci, takže je i velmi stabilní a méně náchylná na případné tvarové změny. Lze ji ale vyrobit i v celomasivním provedení.

Výběr vzhledu jednotlivých prken už záleží jen na přání zákazníka – kartáčované (řada Kolonial) v široké škále barevných odstínů nebo hladké (řada Chateau) či jemně kartáčované (řada Soft Tone) či dokonce ve vzhledu starých prken (řada Pelgrim) v různých stylech, od čistých prken po rustikální vzhled. V současné době je velmi oblíbený odstín REAL EFEKT, který má vzhled povrchově neupraveného „surového dubu“ bez „zažloutlého“ nádechu. V nabídce jsou jak světlé, tak i tmavé variace odstínů.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2020/02

Při použití sražené hrany po všech stranách, tzv. mikrofáze, se zvýrazní šířka i délka jednotlivých dílů. Podlahy ESCO jsou olejované tvrdým voskovým olejem OSMO, což zaručuje velmi dobrou ochranu povrchu. Navíc údržba olejované dubové podlahy není nijak složitější než údržba jakékoliv jiné podlahy.

www.escopodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.